Firme medicale

Toda International SRL

Toda International SRL
Un sprijin pentru tine!

Prezentare Toda International SRL

Vezi toata descrierea
Toda International SRL, activeaza in domeniul medical din anul 2005, fiind specializata in importul si distributia produselor ortopedice si produselor destinate persoanelor cu dizabilitati. Compania noastra va pune la dispozitie o gama variata  de dispozitive ortopedice utilizate in cadrul procesului de vindecare, recuperare dupa accidente, interventii chirurgicale, imobilizare gipsata, pentru a ajunge la abilitatile de mobilitate initiale.  
Produsele importate de catre compania noastra sunt distribuite atat catre persoane juridice (farmacii, magazine de tehnica medicala, spitale , clinici etc) cat si catre persoane fizice prin intermediul magazinului online www.sistemeortopedice.ro 
Toate dispozitivele medicale importate si comercializate de catre Toda International SRL  corespund normelor europene,sunt usor de utilizat si de intretinut.
Dispozitivele medicale pe care compania noastra le pune la dispozitia clientilor pot fi clasificate astfel:
Dispozitive ortopedice pentru mers: bastoane simple sau cu mai multe picioare de sprijin, carje cu sprijin pe antebrat, carje cu sprijin subaxilar, cadre pentru mers, rolatoare.
Dispozitive ortopedice pentru cresterea mobilitatii: fotolii rulante actionate manual , fotolii rulante actionate electric, scutere electrice , elevatoare electrice pentru urcat coborat scari, elevatoare pacient.
Dispozitive ortopedice pentru ingrijire la domiciliu: comode WC, inaltatoare vas WC, scaune de baie, paturi medicale, saltele medicale.
Dispozitive ortopedice pentru preventia si vindecarea escarelor: saltele antiescare statice si dinamice, perne antiescare statice, pansamente antiescare.

Toda International SRL

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str Dumitru Zosima nr.93 sector 1

Tel: 0733691472

E-mail:

Web: www.sistemeortopedice.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-15:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!