Firme medicale

SC European-Med Prod SRL

SC European-Med Prod SRL
Euro-Produse

Prezentare SC European-Med Prod SRL

Vezi toata descrierea

Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile, glucometre, tensiometre, aparate masaj, scaune, mese masaj, orteze, produse beurer, stetoscoape.
Euro-Produse ofera aparatura medicala si consumabile cum ar fi aparate pentru masurarea colesterolului, trigliceridelor, glicemiei acid lactic, analizoare corporale, glucometre, electrocardiografe portabile, tensiometre automate sau clasice, stetoscoape, electrostimulatoare transcutanate pentru stimularea sistemului nervos sau pentru masaj, termometre, purificatoare si umidificatoare ale mediului ambiental, pedometre, cantare de bucatarie pentru masurarea precisa a alimentelor din dieta, etc.
Euro-Produse este o societate specializata in comercializarea online si offline de aparatura medicala si consumabile pentru utilizarea in ambulatoriul de specialitate, unitati sanitare precum si la domiciliul pacientilor.
Oferim peste 1500 de produse medicale cu inalte standarde de calitate la un raport pret/ calitate net in favoarea cumparatorilor si utilizatorilor.
Euro-Produse este distribuitor al marcilor: Beurer, Moretti, Lanaform, Sanitas, Littmann, Riester, Seca, Panasonic, Tiens, etc
Scopul Euro-Produse este sa oferim produse de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a "subventiona" pretul pentru sanatate si sa livram produsele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil.

SC European-Med Prod SRL

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Aleea Salaj Nr.10

Tel: 0720865728

E-mail:

Web: www.euro-pc.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
9:00-17:00
M
9:00-17:00
D
9:00-17:00
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!