Firme medicale

SC Electro Service SRL Galati

SC Electro Service SRL Galati

Prezentare SC Electro Service SRL Galati

Vezi toata descrierea

SC Electro Service SRL Galati este o societate comerciala ce activeaza de peste 17 ani in domeniul aparaturii medicale. In prezent desfasuram urmatoarele activitati:

* productie mobilier medical
* comercializare aparatura medicala si consumabile
* reparatii aparatura medicala: laborator, explorari functionale, stomatologie
* instalare cabinete medicale (mobilier si aparatura)

Principalele categorii de produse comercializate de societatea noastra sunt: aparatura de diagnosticare si piese de schimb, mobilier si instrumentar medical, comsumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie.

Produsele oferite au ca fabricanti firme cu renume in domeniu, fiabilitatea fiind caracteristica de baza a acestora.

In prezent activam in principalele orase din Romania, avand ca obiectiv comercial punerea la dispozitia clientilor nostri a unor produse cu un raport pret calitate excelent. Aceeasi caracteristica o au si articolele de mobilier medical, interesul pentru aceste produse fiind demonstrat de numarul mare de clienti din intreaga tara.

In Galati detinem un magazin de prezentare a produselor medicale precum si un atelier de microproductie. Toate serviciile puse la dispozitieHarta clienti sunt asigurate de o echipa manageriala profesionista precum si de cei mai buni specialisti in domeniu, societatea noastra fiind de altfel certificata cu sistemul de management al calitatii ISO 9001.

Suntem deasemeni interesati de asigurarea distributiei zonale pentru producatori si importatori de consumabile si aparatura medicala.

SC Electro Service SRL Galati

GALATI

Galati

Adresa: Str. Grivitei nr 24, cod postal 800209

Tel: 0236495252

E-mail:

Web: www.echipamente-medicale.ro

L
9:30-17:30
V
9:30-17:30
M
9:30-17:30
S
9:00-13:00
M
9:30-17:30
D
0:00-0:00
J
9:30-17:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!