Firme medicale

Santemed

Santemed

Prezentare Santemed

Vezi toata descrierea

Firma noastra are ca obiect de activitate recrutarea ╚Öi plasarea de personal specializat în medicina dentara în Fran╚Ťa, atât în mediul urban, cât ╚Öi în mediul rural.

Compania SANTEMED SOLUTIONS ofer─â solu╚Ťii pentru cererea de personal medical din Fran╚Ťa, recrutând ╚Öi plasând medici dentisti care doresc s─â practice în Fran╚Ťa, în spitale sau cabinete medicale publice ╚Öi private. De asemenea stabile╚Öte contactul între solicitan╚Ťi ╚Öi ofertan╚Ťi, precum ╚Öi condi╚Ťiile de realizare a tranzac╚Ťiei ╚Öi faciliteaz─â vizite reciproce în vederea cunoa╚Öterii locului de munc─â ╚Öi a personalului solicitant.

Fiecare client beneficiaz─â de o ofert─â personalizat─â în func╚Ťie de zona dorit─â sau în func╚Ťie de alte criterii dorite. De asemenea, compania noastr─â se ocup─â ╚Öi de instalarea medicului în Fran╚Ťa, punându-i la dispozi╚Ťie un ghid de instalare, ce con╚Ťine to╚Ťi pa╚Öii necesari pentru o bun─â integrare în societatea francez─â. Santemed se preocup─â ╚Öi de instalarea medicului la locul de munc─â, oferindu-va consiliere si asistenta in demersurile administrative in Romania si Franta, vizitarea cabinetelor, inscrierea in Colegiul Medicilor din Franta, suport de relocare pentru o integrare mai u╚Öoar─â, consultanta la instalare si asistenta in obtinerea de credite bancare avantajoase  

Echipa Santemed Solutions dispune de preg─âtirea necesar─â desf─â╚Öur─ârii unui astfel de proces ╚Öi garant─âm profesionalism în gestionarea datelor cu caracter confiden╚Ťial precum ╚Öi în finalizarea contractelor onorate. Totodat─â suntem bucuro╚Öi s─â fim al─âturi de dvs atunci când ve╚Ťi lua hot─ârârea de a începe o nou─â via╚Ť─â personal─â ╚Öi profesional─â în Fran╚Ťa.

Santemed

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str Frunzisului nr 35

Tel: 0747506789

E-mail:

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!