Firme medicale

Sales Promotion Agency

Sales Promotion Agency
Valoare prin calitate si competenţă

Prezentare Sales Promotion Agency

Vezi toata descrierea

Sales Promotion Agency SRL si-a inceput activitatea in 1994 fiind fondata cu capital german ca parte a unui grup international de companii din Germania, Austria, Rusia si, recent, EAU.

Activitatile principale ale companiei sunt importul, distribuirea, service-ul si intretinerea echipamentului medical, produselor de laborator si consumabilelor. Furnizam si sedinte de training pentru clientii nostri. Domeniile principale in care activam sunt: laboratoarele de biochimie, chirurgia plastica, departamentele de terapie si recuperare, diagnostica cardio-pulmonara, dermatologia si medicina estetica.

Experienta noastra in domeniile medicale si de laborator (fiind distribuitor exclusiv in Romania pentru producatori ca Jaeger, gbo sau Eppendorf pentru mai bine de 10 ani) a dus la o expertiza larga in acest domeniu si o buna cunoastere a pietei.

Printre cei mai importanti clienti ai nostri se afla institutii ale statului, cum ar fi spitale, universitati, centre medicale, dar si centre medicale private si laboratoare. Mentinem un contact apropiat si permanent cu clientii nostrii si cautam constant cai de extindere ale acoperirii si portfoliului de clienti.

Politica firmei orientata catre clienti si serviciile de dupa vanzare ne-au adus un renume de companie de incredere. Toate acestea sunt datorate implicarii echipei noastre de ingineri si agenti de vanzare, calificarii excelente si experientei acestora.

Din 2006 compania are o noua conducere, determinata sa obtina o calitate dovedita ale produselor noastre, dar in acelasi timp sa extinda timp portfoliul de produse si creeze noi parteneriate solide cu producatori din Europa si alte parti ale lumii.

Sales Promotion Agency

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Măguricea nr. 7-11, sector 1

Tel: 0212331175

Fax: 021 233 11 75

E-mail:

Web: www.salespromotion.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!