Firme medicale

MEDIROM INSTRUMENTS

MEDIROM INSTRUMENTS
Sa mergem catre viitor!

Prezentare MEDIROM INSTRUMENTS

Vezi toata descrierea

MEDIROM INSTRUMENTS

este o firma nou infiintata pe piata si vine in ajutorul celor care aplica electrochirurgia. Noi va punem la dispozitie cea mai diversificata gama de aparatura si accesorii utilizate in electrochirurgie.

Pentru a va furniza cele mai bune echipamente din domeniu echipa noastra a realizat un amplu studiu al pietii medicale de profil si a ales in cele din urma cei mai buni parteneri din domeniul electroctrochirurgiei. Aparatura, accesoriile si consumabilele comercializate au certificare.

Ne propunem ca acest domeniu sa fie abordat intr-un mod profesionist si sa va punem la dispozitie absolut tot cea ce este necesar, atat din punct de vedere material cat si informational.

Prin politica de piata pe care o abordam incercam sa fim unici si sa punem aparatele de electrochirurgie la dispozitia medicilor (gratuit) pentru a le testa calitatile si performantele. In acest sens daca doriti sa utilizati aparatele va rugam sa ne contactati.

Dorim prin acest lucru sa ridicam standardul calitatii existent in acest moment in electrochirurgie si sa gasiti in cadrul firmei noastre tot ceea ce va este necesar pentru realizarea actului operator. Furnizam toate tipurile de accesorii utilizate in electrochirurgie.

La ora actuala, avem cele mai bune oferte de pe piata, calitatea produselor fiind optima.

MEDIROM INSTRUMENTS

IASI

Iasi

Adresa: B-dul Socola nr 17

Tel: 0744800160

Fax: 0232239990

E-mail:

Web: www.electrochirurgie.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
0:00-0:00
M
9:00-17:00
D
0:00-0:00
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!