Firme medicale

MedExpert

MedExpert
Calitate pentru o mişcare dinamică

Prezentare MedExpert

Vezi toata descrierea

SC MedExpert SRL a fost infiintata in anul 2004, in Miercurea-Ciuc, din necesitatea de a raspunde la nevoile pacientilor. Activitatea principala a firmei noastre este comercializarea dispozitivelor medicale cum ar fii orteze, proteze si ciorapi compresivi medicinali oferind a gama larga si variata cu o confortabilitate si calitate superioara si preturi accesibile. Totodata aici puteti gasi o gama larga de dispozitive medicale: proteze, orteze, diferite tipuri de corsete, pe care le fabricam dupa mulajele pacientilor.

Din anul 2007 suntem distribuitorii exclusivi in Romania a firmei Medi GMBH din Bayreuth, Germania,TACCO Footcare-Germania si Moretti-Italia.Este de stiut faptul ca firma Medi GMBH, cu o experienta de 40 de ani este lider mondial pe piata ciorapilor compresivi, ciorapi care ajuta la prevenirea si vindecarea trombozei, varicelor, limfei si a arsurilor totodata folosindu-se si in medicina estetica. Cioarapii compresivi mediven reprezinta doar o treime din produsele fabricate de catre medi-GMBH. Printre produsele medi sunt totodata orteze de calitate superioara - mediortho si produsele medipro sunt subansamble proteze. Firma Medi este sponsorul echipei nationale de schi a Germaniei. Suntem foarte fericiti ca compania medi a recunoscut in noi un partener de incredere pentru a comercializa produsele sale.

Fiecare an numarul pacientilor MedExpert este in crestere si suntem bucurosi sa spunem ca pacientii sunt multumiti de calitatea produselor noastre. Va multumim pentru incredere.

Ne am propus ca scop mentinerea calitatii produselor si a serviciilor, in asa fel incat toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti.

Director General
Novak Carol Eduard

MedExpert

HARGHITA

Miercurea-Ciuc

Adresa: str. Leliceni, nr, 47

Tel: 0266311811

E-mail:

Web: med-expert.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
0:00-0:00
M
9:00-17:00
D
0:00-0:00
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!