Firme medicale

Healthy Line

Healthy Line
Grija si pasiune pentru sanatate si o viata cat mai buna

Prezentare Healthy Line

Vezi toata descrierea

Healthy Line este o companie dedicata furnizarii de produse si solutii de ingrijire a sanatatii ce integreaza tehnologie de varf si sustine un concept de viata bazat pe grija speciala fata de fiecare membru al familiei. Prin conectarea traditiei elvetiene de realizare a unor produse de excelenta, cu grija permanenta pentru imbunatatirea standardului de viata am creat produse de ingrijire si monitorizare a sanatatii destinate atat utilizatorilor individuali (adulti si copii) cat si profesionistilor in domeniu.

Toate produsele sunt certificate conform normelor Comunitatii Europene in vigoare, prezinta marcaj CE si sunt fabricate conform standardelor ISO-9002 (certificare TÜV Rheiland Products Safety GmbH - Germania).

Echipa Healthy Line promoveaza respectul pentru fiecare client si necesitatile lui de crestere a gradului de sanatate. Respectul si onestitatea sunt puncte de pornire in toate parteneriatele noastre de business si in relatiile cu toti clientii nostri. Din acest profund respect se nasc cele mai flexibile modalitati de sustinere a clientilor nostri individuali sau din mediul medical profesional. Astfel, fiecare client ne devine partener, membru activ sau onorific al clubului HL si beneficiar al celor mai bune promotii si servicii.

Misiunea Healthy Line este aceea de a fi aproape de fiecare utilizator cu grija si pasiune pentru o sanatate excelenta si o viata mai buna.
Apelati cu incredere la Healthy Line.

Healthy Line

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Dezrobirii nr.15, sect.6

Tel: 02-4343400

Fax: 021- 43 43 492

E-mail:

Web: www.healthyline.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!