Firme medicale

GEROCOSSEN S.R.L.

GEROCOSSEN S.R.L.

Prezentare GEROCOSSEN S.R.L.

Vezi toata descrierea

GEROCOSSEN S.R.L., companie privata infiintata in 1990, cu sediul in Bucuresti, este in prezent una dintre cele mai moderne firme producatoare de cosmetice din Romania.
Managementul firmei este asigurat de trei asociati cu indelungata experienta in domeniul industriei cosmetice.

GEROCOSSEN ofera consumatorilor linii complete de produse pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului si parului, in formule unice, cu principii active naturale extrase din plante, flori si cereale, cunoscute pentru proprietatile lor miraculoase in cosmetica, in asociere cu ingrediente cosmetice moderne, cu proprietati deosebite de ingrijire si infrumusetare.

Linia GEROCOSSEN EUROPEAN SKIN CARE PRODUCTS cuprinde cosmetice pentru ingrijirea si infrumusetarea tuturor tipurilor de ten (gras, uscat, devitalizat) avand la baza principii active din plante si vitamine in asociere cu ingredienti cosmetici moderni, cu proprietati deosebite de hidratare si hranire a pielii.

Linia GEROCOSSEN NATURAL cuprinde cosmetice pentru infrumusetarea, hidratarea si protejarea tenului, fiind realizate pe baza de miere, Aloe vera, vitamina A, vitamina C si coenzima Q10, putand asigura ingrijirea fiecarui tip de ten.

Linia GEROCOSSEN HYDRAFERM - Formula antirid cuprinde cosmetice realizate pe baza unui complex pretios din ulei de masline si derivati ai acestuia, sub forma de olivati si ceruri, cu o compozitie similara sebumului uman, ceea ce face ca produsele sa fie perfect tolerate de catre piele.

Pentru o mai mare eficienta a noilor formule, complexul pretios din masline a fost asociat in functie de tipul tenului si cu alte ingrediente active naturale recunoscute pentru efectul lor de intarziere a procesului de imbatranire al pielii si anume coenzima Q10, unt de karite, proteine din soia, vitamina E si vitamina A.

GEROCOSSEN S.R.L.

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bdul. Dimitrie Pompei nr.9

Tel: 0212420271

Fax: 021.242.08.67

E-mail:

Web: www.gerocossen.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!