Firme medicale

Edicena Medical

Edicena Medical
Impreuna pentru sanatate!

Prezentare Edicena Medical

Vezi toata descrierea

Edicena Medical este o companie privata pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import si comercializare pentru:

DOTARI COMPLETE SPITALE, CLINICI PRIVATE, CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE, DOTARI AMBULANTE SI AUTOSPECIALE PENTRU INTERVENTII MEDICALE DE URGENTA.
ambulanta A. ECHIPAMENTE PENTRU DOTAREA MIJLOACELOR DE INTERVENTIE PENTRU ASISTENTA MEDICALA DE URGENTA PRESPITALICEASCA, PRIMUL AJUTOR SI TRANSPORT SANITAR:

1. Echipamente pentru manevrarea, imobilizarea si transportul pacientului
2. Aparatura / echipamente pentru resuscitare – respiratie
3. Aparatura monitorizare-defibrilare-evaluare–administrare medicamente/solutii
4. Materiale sanitare
Dusseldorf

B. APARATURA SI ECHIPAMENTE SPECIFICE:

- aparatura si echipamente pentru diverse specialitati medicale: oftalmologie, ORL, cardiologie, ATI, obstetrica-ginecologie, etc.;

- aparatura pentru diagnosticare, tratament, interventii;

- aparatura si echipamente pentru sali de operatie;

- instrumentar medical;

- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical.

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim. Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii – producatori de echipamente si dispozitive medicale – pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa – Italia, Germania, Franta, Polonia, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Activitatile de import al companiei sunt in prezent concentrate pe largirea portofoliului de furnizori in scopul de a diversifica oferta de echipamente medicale si a oferi o arie cat mai larga de produse. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.

Edicena Medical

BRASOV

Tarlungeni

Adresa: Str. Izvorului, nr. 22K

Tel: 0720204021

E-mail:

Web: www.edicena.ro

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
Inchis
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!