Firme medicale

Centrul Nutricor

Centrul Nutricor
Reabilitare medicala fizica si nutritionala. Produse comercializate pe baza de comanda, cu livrare locala: produse ortopedice, produse pentru incontinenta, produse de nutritie, ingrijire s.a.

Prezentare Centrul Nutricor

Vezi toata descrierea

Centrul Nutricor este singurul centru de reabilitare medicala certificat PINC & STEEL din Romania, care ofera servicii de recuperare medicala pacientilor cu afectiuni oncologice. Locatia noastra este in Parcul Natural Comana, zona cu cel mai curat aer din sudul Romaniei.

Pachetele de servicii sunt compuse din sedinte de kinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic, terapie nutritionala, psihoterapie, terapie ocupationala si activitati recreative in Parcul Natural Comana (paddle board, ciclism, trekking, Pilates, Yoga, Fitness).

Centrul este dotat cu echipamente de electroterapie de ultima generatie, produse de BTL, oferind posibilitatea de tratament pentru 6 pacienti in acelasi timp pentru drenaj limfatic, terapie cu laser, terapie cu ultrasunete, tonifiere musculara, terapia durerii, terapia incontinentei, terapia spasticitatii. 

Sedintele de osteopatie, clasele de Pilates si Fitness individual se fac pe baza de programare.

Accesul la serviciile de recuperare medicala se face cu prezentarea recomandarii scrise si parafate de medicii specialisti. Pentru serviciile de tip Wellness nu este nevoie de recomandare medicala, evaluarea starii de sanatate fiind facuta direct la centru. 

Accesul la servicii este permis, fara exceptie, doar persoanelor care prezinta Certificatul Verde sau alt document medical care atesta scutirea de vaccin. Toate serviciile se fac pe baza de programare.

In centrul nostru primiti consiliere gratuita la achizitionarea produselor ortopedice, a alimentelor dietetice speciale si a altor produse medicale. 

 Alimente dietetice speciale sub forma de pudra sau gata preparate in forma lichida, ofera necesarul nutritional corespunzator diverselor regimuri alimentare impuse de boala. Adaugati usor comenzii Dvs. produse de ingrijire, in cazul curelor de radioterapie si chimioterapie, precum si produse de ingrijire la domiciliu.

Alegeti categoria de produse pentru ortopedice pentru a comanda glezniere, genunchere, ciorapi de compresie, orteze pentru mana, pentru gat, talonete, atele, kinesiotape s.a. In categoria dispozitive de mers, puteti comanda carje, fotolii rulante, bastoane, rolatoare s.a.

Oferta de scutece pentru adulti cuprinde produse SENI, TENA si ABENA, acestea avand calitate ridicata si oferind confortul optim.

Intrati si pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/nutricor pentru a vedea ultimele noutati in domeniul terapiilor medicale si sfaturile noastre la intrebarile altor pacienti. 

Centrul Nutricor

GIURGIU

Comana

Adresa: Str. Livezi 135 A/1

Tel: 0752096967

E-mail:

Web: https://www.nutricor.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
8:00-14:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!