Firme medicale

Aer Salin

Aer Salin
Purificator aer salin: Salin S2 - Salin Plus

Prezentare Aer Salin

Vezi toata descrierea

Componentele minerale ale aerului sărat au cu siguranţă efecte pozitive asupra stării generale de sănătate. Tratamentele cu aerosolii de la malul mării şi terapiile la salinele naturale sau artificiale, sunt metode recunoscute de imbunătăţire a stării generale de sănătate.

Realizarea dispozitivelor inhalatorii pe bază de sare nu mai face necesară deplasarea pacienţilor in zonele cu aer sărat, microclimatul prielnic tratamentelor putand fi adus in locuinţă.

Modul in care acţionează aerul sărat asupra organismului omenesc este de cele mai multe ori doar intuit de specialişti. Capacităţile curative ale sării sunt in prezent de necontestat, omul avand incă din antichitate simţul empiric al beneficiilor expunerii la sare, dovedite prin efectele curative.

Salin, dispozitiv romanesc premiat internaţional, se bazează pe un procedeu extrem de simplu, ce nu implică sub nicio forma administrarea de medicamente sau suplimente, imobilizări la pat sau regimuri alimentare.

Cu terapia Salin, organismul copiilor işi stimulează imunitatea şi aceştia devin mai rezistenţi la imbolnăviri. Scade frecvenţa administrării medicamentelor şi implicit se reduce riscul apariţiei rezistenţei la anumite antibiotice.

Purificatorul de aer Salin acţionează prin trecerea permanentă a aerului prin blocul filtrant realizand un conţinut discret, dar permanent, de aerosoli de clorura de sodiu in spaţiul ambiental, modificand ionizarea aerului.

Aer Salin

ARGES

Pitesti

Adresa: Romania

Tel: 0740370401

E-mail:

Web: www.aer-salin.ro/

L
8:00-18:30
V
8:00-16:30
M
8:00-18:30
S
9:00-13:00
M
8:00-18:30
D
0:00-0:00
J
8:00-18:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!