Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Zone Medical Estet - Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.

Zone Medical Estet - Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.

Prezentare Zone Medical Estet - Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.

Vezi toata descrierea

Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia sos. Oltenitei-calea Vitan) intr-un cartier de vile linistit. Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate: chirurgie plastica - estetica si otorinolaringologie (ORL).

Profesionalismul,seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre.Clinica Zone Medical ESTET, prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica (chirurgie estetica si ORL) sunt certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.

Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:

- chirurgie plastica si estetica
- otorinolaringologie(O.R.L.)
- estetica medicala nechirurgicala faciala sicorporala.(medicina estetica)

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva, Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de 17 ani in chirurgia plastica. Dr. Eugen Turcu este proprietarul si managerul general al clinicii.
Clinica este structurata pe trei nivele (parter si doua etaje), pe o suprafata de 500 metri patrati si are facilitati medicale multiple circuite si dotari conform normativelor CE.

Personalul clinicii este format din:

- 2 medici (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
- 2 medici specialisti ORL
- 1 medic primar anestezie –terapie intensiva
- asistenta medicala sefa
- 3 asistente medicale terapie intensiva
- 2 asistente receptionere
- infirmiere si personal auxiliar

Clinica are in componenta:
- sali de asteptare si birou de receptie,
- spatiu relaxare
- bloc operator(sala de interventii chirurgicale,salon ATI postoperator dotate cu circuit gaze medicale Silbermann ,grupuri sanitare,vestiare , serviciu de presterilizare si sterilizare) .
- doua sali de tratamente si interventii chirurgicale (ambulator) situate la nivelurile 2 si 3 ale cladirii.
- 3 cabinete de consultatii(chirurgie plastica-estetica si ORL)
- cabinet audiometrie
- 5 grupuri sanitare
- 2 saloane pacienti
- oficii, vestiare, camere tehnice.

Clinica este prevazuta cu sistem modern de alarma,sistem integrat audio , TV-plasma ,internet si circuite de telefonie fixa in fiecare incapere

Salile de asteptare si biroul de receptie mobilate modern, cu multiple facilitati, creeaza o atmosfera placuta tuturor pacientilor programati pentru consultatii.

Blocul operator are in compozitie sala de interventii chirurgicale dotata cu aparatura moderna si performanta, circuit propriu de gaze medicale Silbermann, lampa profesionala de operatii Starled iar serviciul de presterilizare si sterilizare este conectat direct cu blocul operator.

Salonul postoperator este prevazut cu doua paturi ATI, sistem monitorizare, TV, telefon, internet si este prevazut cu grup sanitar propriu. Salonul postoperator comunica direct cu sala de interventii chirurgicale .

Cabinetele de consultatii,spatioase si elegante, mobilate modern, creeaza o atmosfera placuta si relaxata. Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio, Tv-plasma, telefon, acces la internet si sunt prevazute cu grupuri sanitare proprii. Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern,cuptor cu microunde, aragaz, frigider, filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport(rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).

Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu unit ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie, videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii. Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Consultatiile de chirurgie plastica - estetica si evaluarile pentru tratamentele estetice nechirurgicale se fac de asemenea cu programare telefonica la biroul de receptie al clinicii.

Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET.

Zone Medical Estet - Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7

Tel: 0761640626

E-mail:

Web: www.clinicaestet.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!