Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Vital Center

Vital Center
Professional care without compromise

Prezentare Vital Center

Vezi toata descrierea

Infiintarea Serviciului de Urologie VITAL, primul centru privat de chirurgie urologica din Bucuresti, reprezinta o oportunitate pentru imbunatatirea calitatii tratamentului urologic si a confortului pacientilor.

Serviciul de Urologie VITAL ofera:

  • Consultatii urologice
  • Operatii urologice deschise
  • Interventii urologice endoscopice
  • Manevre si interventii urologice ambulatorii
  • Interventii pentru rezolvarea incontinentei urinare la femei

Pacientii Serviciul de Urologie VITAL beneficiaza de urmatoarele avantaje:
Interventii chirurgicale moderne, cu impact minim asupra pacientului – Interventiile clasice deschise sunt acum inlocuite in intreaga lume cu proceduri moderne endoscopice, laparoscopice sau percutanate perfect adaptabile in urologie. Acese noi technologii oferite de Serviciul de Urologie VITAL permit realizarea de interventii urologice minim invazive, mult mai usoare pentru pacient, cu un risc operator scazut, cu o reducere considerabila a timpului de spitalizare.

Standarde de tratament medical de nivel European - Dotat cu instrumentar urologic si video endoscopic performant, cu posibilitati de urmarire directa, transmitere si inregistrare a interventiei, Serviciul de Urologie VITAL asigura executia procedurilor chirurgicale si a tratamentului pre- si post-operator la un nivel similar cu clinicile de urologie din Comunitatea Europeana

Preturi competitive – Serviciul de Urologie Vital ofera pacientilor proceduri si tratamente urologice efectuate la standarde europene, la preturi cu mult mai scazute decat preturile acelorasi proceduri efectuate in clinici din strainatate. In aceste conditii, raportul intre pret si calitatea serviciilor oferite este extrem de avantajos pentru pacientii tratati la Serviciul de Urologie Vital.


Echipa noastra medicala este la dispozitia dumneavoastra
Echipa medicala a Serviciului de Urologie VITAL este formata din medici primari si specialisti, cadre universitare medicale cu inalta pregatire profesionala. Personalul nostru ofera servicii medicale, diagnostice si terapeutice, cu onestitate si profesionalism. Procedeul terapeutic este personalizat pentru fiecare caz, in concordanta cu necesitatile si dorinta pacientului sau a cuplului in conditiile unei depline discretii.

Vital Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr. 281

Tel: 0746121612

Fax: 0746 12 16 12

E-mail:

Web: www.vitalcenter.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!