Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Teddy Care-Cabinet stomatologie copii

Teddy Care-Cabinet stomatologie copii
Cel mai simpatic cabinet stomatologic pentru copilul tau

Prezentare Teddy Care-Cabinet stomatologie copii

Vezi toata descrierea

Zambetul omului este un lucru minunat, insa zambetul unui copil este si mai frumos prin prisma puritatii care ne caracterizeaza la acea varsta frageda.

Nimic nu este mai placut decat sa poti reda zambetul unui copil: fie ca esti parinte sau medic stomatolog. Satisfactiile pe care frumusetea din zambetul unui copil le poate aduce sunt incomparabile. Plecand de la acest lucru a aparut Teddy Care: prima clinica de stomatologie pediatrica din Pitesti, dezvoltata de doctorul Savu impreuna cu o echipa minunata de oameni pasionati.

Teddy nu este o clinica numai pentru tratamente dentare, dar si pentru preventie si educatie medicala. Este mult mai usor, mai putin traumatizant, mai sanatos sau mai putin costisitor sa previ decat sa tratezi. Este motivul pentru care Teddy crede foarte mult in educatia medicala pentru copii de la o varsta cat mai frageda.

Teddy a fost creat dupa un concept special gandit in care: locul de joaca, psihilogul care pregateste jocuri si surprise ce-i introduce in lumea dentara, culorile vii, mascota Teddy, bonusurile pentru cei care se spala mai bine pe dinti, impreuna cu personalul atent selectat si bine pregatit fac un loc minunat pentru orice copil si o clinica in care orice parinte isi doreste sa-si trateze copilul.

Teddy Care-Cabinet stomatologie copii

ARGES

Pitesti

Adresa: Piata Vasile Milea, Complex La Galleria, etaj 3

Tel: 0348421222

E-mail:

Web: www.teddycare.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
0:00-0:00
M
8:00-21:00
D
0:00-0:00
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!