Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Stomproced

Stomproced
Sansa TA de a rade iar...

Prezentare Stomproced

Vezi toata descrierea

Stomproced SRL a fost infiintata in anul 1991. Este una dintre primele clinici stomatologice cu practica privata din Romania. De atunci oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru problemele lor si sansa de a rade iar...

Activitatea neintrerupta, de peste 17 ani, si evolutia continua a bunelor practici din acest domeniu, precum si contactul cu stomatologia din tarile vestice ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa aducem clinica noastra la standardele europene.

Cu o echipa formata din medici specialisti, coordonati de dr. Adriana Berevoianu, fondatoarea societatii, suntem pregatiti sa va oferim metode de tratament in conditii de eficienta si confort maxim.

In anul 2007 ne-am relocat intr-un nou sediu. Acesta a fost gandit inca din faza de proiect sa indeplineasca toate standardele europene impuse pentru spatiile cu destinatie medicala de acest tip.

Astfel, amenajarea clinicii, dotarile tehnice pe care le detinem si specializarea medicilor nostri in chirurgie buco-maxilo-faciala, protetica si parodontologie, ortodontie precum si endodontie, ne ajuta sa efectuam absolut toate tratamentele stomatologice, inclusiv radiografii dentare, nemaifiind necesara deplasarea pacientilor in alte locatii.

Stomproced

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Piata Dorobanti, Str. Tudor Stefan, Nr.22, Ap 1, Sector 1

Tel: 0311052505

E-mail:

Web: www.stomproced.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!