Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SPITALUL OXXYGENE

SPITALUL OXXYGENE
SPITALUL OXXYGENE este mai mult decat un spital! Este un concept de viata, de prietenie si de sanatate! Pentru o calitate a vietii mai buna in contextul unei stari de sanatate mai stabila!Depinde de tine acum cum vei trai mai tarziu!

Prezentare SPITALUL OXXYGENE

Vezi toata descrierea

NOI CREDEM CA MERITI SA FII FERICIT SI VREM SA TE AJUTAM!

Spitalul OXXYGENE este prima unitate privata cu profil geriatric si gerontologic (de prevenire a imbatranirii),  omologata de Ministerul Sanatatii ,aflata in contract cu Casa Nationala de Asigurari si acreditat ptr siguranta pacientului si calitatea serviciilor de ANMCS

Care este lucrul cel mai important pentru un pacient în pragul internării? Încrederea că se află în grija unei echipe medicale bune . Și aceasta pe bună dreptate, deoarece succesul unei terapii depinde în primul rând de experienta si cunostiintele medicale ale medicului curant, susținută de un personal de îngrijire competent.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, experienta acumulata a constituit un impuls de a merge mai departe, de a oferi servicii calitativ superioare. Spitalul are in dotare aparatura moderna de evaluare clinica si tratament a patologiei cardio-vasculare, neurologice,osteoarticulare.
Spitalul detine si aparatura moderna de fizioterapie precum si personal de specialitatePacientii nostri sunt persoane unice, individuale. In ingrijire, imbinam competenta , calitatea serviciilor medicale cu empatia fata de pacienti.

De ce să ne alegi?

I feel wiser but younger!  

Credem în medicină CA știință

Credem în progres și inovație, în tehnlogia viitorului, credem în grija profundă față de oameni. Credem că starea de bine vine din interior prin îmbunătățirea sănătății și a aspectului fizic.

Credem în puterea fericirii în urma unui tratament reușit.

Împreună cu tine suntem o Echipă dedicată sănătății tale !

Clinica Oxxygene este mai mult decât o clinică medicală, este locul în care experiența unică a pacientilor nostri reprezintă idealul echipei în fiecare zi.

Cadre medicale specializate

Medicii noștri specializati în regenerare și preventia aparitiei bolilor printr-o abordare holistică sunt alături de pacienți pentru a se bucura de o viață sănătoasă!

 O vizită la Oxxygene nu îți asigură doar servicii de excelență și tehnologii de ultimă generație, ci și o experiență deosebită, cu o atmosferă caldă și primitoare!

 

 

Nume serviciu- Consultatii Preț
Consultație geriatrie -medic specialist 200 RON
Consultație geriatrie -medic primar 300 RON
Consultație ozonoterapie 100 RON
Consultație regenerare neuronală 300 RON
Consultație stimulare magnetică transcraniană 150 RON
Consultație regenerare articulară 100 RON
Consultație recuperare medicală 100 RON
Consultație antiaging

300 RON

 

Nume serviciu-fiziokinetoterapie Preț
Consultație medic specialist 100 RON
Ședință fizioterapie - servicii incluse între 5-7 proceduri, fiind individualizate în funcție de afecțiune, boli secundare, vâstă 70 RON
Ședință kinetoterapie 50 RON
Ședință fizio + kineto 100 RON
Pachet 10 ședințe fiziokinetoterapie 1000 RON

 

 

Nume serviciu-Ozonoterapie Preț
Autohemoterapia majoră 200 RON
Pachet 10 ședințe autohemoterapie majoră 1700 RON
Injecțiile subcutanate cu ozon 60 RON
Injecții intramusculare cu ozon 60 RON
Insuflație rectală cu ozon 100 RON
Insuflație vaginală cu ozon 100 RON
Autohemoterapie mare + analize de laborator (hemoleucogramă, VSH, uree, creatinină, sodiu, potasiu, TGO, colesterol total, glicemie) 270 RON

 

Nume serviciu-Terapii regenerative articulare Preț
Infiltrație PRP - genunchi 500 RON
Infiltrație acid hialuronic 400 RON

 

Nume serviciu Ecografie Preț
Ecografie abdominală (generală) 150 RON
Ecografie tiroidiană 100 RON

 

 

Stimulare magnetica transcraniana-300 RON/Sedinta  

Stimularea magnetica transcraniana se realizeaza la nivelul diferitelor structuri cerebrale implicate in patologia depresiei, a durerii de origine neuropata, precum si in alte boli neurologice si psihiatrice.

 

 
Consultatie psiholog-200 RON/Sedinta  

 

internarea fara contract cu CAS- rezerva cu 2 paturi-300LEI/zi  
internarea in contractul cu CAS -rezerva cu 2 paturi-120 LEI/zi taxa supliment hotelier  de confort  

Servicii incluse in cadrul internarii:pachetul de servicii medicale de baza pentru asistenta medicala spitaliceasca sunt de tip preventiv,curativ,de recuperare,de reabilitare medicala paleative iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, investigatii,tratamente medicale, ingrijire, medicatie in limita listei prezentate la contractare, monitorizare si supraveghere, cazare si masa.

 • supraveghere și îngrijire medicală 24/24 h asigurată de medici, asistenți și infirmieri
  consulturi interdisciplinare (geriatric, neurologic, psihiatric, psihologic, recuperare neuro-motorie, medicină internă)
 • ekg si interpretari ekg, oscilometrie, monitorizare ta, av si alte functii vitale
 • analize de laborator – sange (hemograma completa, vsh, glicemie, creatininemie, transaminaze, profil lipidic) si sumar de urina.
 • tratament fizio-terapeutic – fizioterapie prin electroterapie joasa, medie si inalta frecventa, ultrasunete, magnetoterapie, electrostimulare, laser terapie, kinetoterapie, masaj terapeutic si/sau reflexoterapie in functie de recomandarea medicului specialist de fiziokinetoterapie intre 5-8 proceduri.
 • kinetoterapie si gimnastica medicala efectuate de catre kinetoterapeut specializat, masaj terapeutic si/sau reflexoterapie.
 • programele de kinetoterapie si fizioterapie sunt individualizate în funcţie de afecţiune, boli secundare şi vârstă şi sunt concepute de un medic primar de fiziokinetoterapie cu o vasta experienta.
 • ecografie de organ la recomandarea medicului specialist din spitalul nostru.
 • paturi speciale cu saltea antiescara sau ortopedică serviciile adiționale, precum și sistemul de cazare preferențial (ex. pacient singur în cameră sau familie soț-soție cazați în aceeași cameră) fac obiectul unor discuții separate, și țin cont, în cazul repartizării camerelor, de situația existentă în acel moment.
 • consultarea pacientilor si intocmirea foii de observatie
 • consemnari zilnice ale evolutiei clinice in foaia de observatie
 • tratament injectabil, in cure de cate 10 zile, cu gerovital si alta medicatie ( cerebrolysin,ec. ) in functie de schema terapeutica stabilita si efectuate de medicul geriatru si cu consimtamantul informat al pacientului, cu testare prealabila a sensibilitatii la medicamente.
 • tratamente injectabile intramusculare, subcutanate si intravenoase efectuate de catre cadrele medii
 • administrarea medicatiei orale de catre cadrele medii
 • diagnosticul si tratamentul osteoporozei.
 • consiliere nutritionala geriatrica cu stabilirea regimului igieno-dietetic si a unui program personalizat de exercitii fizice adecvate varstei si profilului patologic al fiecarui pacient
 • efectuarea testelor:
 • mini-evaluarea statusului mental – mmse
 • testul desenarii ceasului
 • scala geriatrica de evaluare a depresiei (gds-15)
 • evaluarea echilibrului static si dinamic in timpul mersului (proba tinetti)
 • evaluarea activitatilor zilnice bazale (adl)
 • evaluarea activitatilor zilnice complexe (iadl)
 • evaluare nutritionala geriatrica
 • profil geronto-psihologic
 • evaluare risc fracturi osteoporotice (scorul frax)
 • insotirea pacientilor la consulturile interdisciplinare cu trimiterea pacientilor cu autosanitara pentru consultatii si investigatii in servicii aflate in alte locati
  i

SPITALUL OXXYGENE

ILFOV

Otopeni

Adresa: STR PETRE ISPIRESCU NR 6

Tel: 0745230132

E-mail:

Web: https://www.oxxygene.ro/

L
7:00-20:00
V
7:00-20:00
M
7:00-20:00
S
7:00-20:00
M
7:00-20:00
D
Inchis
J
7:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!