Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort
Ofera o sansa vietii tale!

Prezentare Spitalul OncoFort

Vezi toata descrierea

Spitalul OncoFort - Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului - s-a infiintat ca raspuns la nevoile fundamentale ale romanilor bolnavi de cancer, oferind standarde medicale occidentale aici, in Romania. OncoFort este primul centru privat de excelenta in tratarea cancerului din Romania ce urmeaza modelul Austriac (aparatura, experienta, personal calificat) a Clinicii Oncologice si Experimentale din cadrul Spitalul AKH (Viena), unul dintre cele mai renumite centre de tratament a cancerului din Europa.

OncoFort ofera servicii oncologice de inalta performanta, aducand beneficii importante pacientilor sai:

  • Chirurgie - 2 blocuri operatorii, sectia de ATI cu o capacitate de 50 de locuri de cazare
  • Radioterapie - Dotata cu aparatura de ultima generatie ce ofera Radioterapie conformationala tridimensionala (3D-CRT), Radioterapie cu ajustarea intensitatii (IMRT) si Radioterapie VMAT.
  • Chimioterapie - tratament citostatic in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, sub monitorizarea permanenta a cadrelor medicale specializate.
  • Consult de specialitate international - Prof. Dr. Thomas Brodowicz din Viena ofera consultatii in Bucuresti si prin telemedicina in provincie.

Noutati:

Gral Medical, deschide Spitalul OncoFort Caloian, unul dintre cele mai moderne centre de medicina nucleara din Romania. Spitalul functioneaza intr-o cladire ce a fost renovata si dotata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii de 1 milion de euro. Spitalul are o capacitate de 10 paturi si este format din laboratorul de medicina nucleara (tratarea cancerului de tiroida cu radioterapie cu iod) si scintigrafie.

Servicii medicale oferite de Spitalul OncoFort Caloian:

Radioterapia cu iod

Ce se intampla daca nodulul descoperit este cancer tiroidian? Chiar daca primirea unui diagnostic de cancer tiroidian poate fi infricosatoare, vestea buna este ca pentru majoritatea formelor de cancer tiroidian exista tratament, cu rezultate foarte bune, in special atunci cand este depistat si tratat din timp. Rata de supravietuire pentru cancerul tiroidian este de peste 97%.

Spitalul OncoFort vine in ajutorul tau, avand medici renumiti, cu experienta in abordarea de tratamente noi si inovativeTratamentul cancerului tiroidian consta, de obicei, in indepartarea chirurgicala a glandei tiroide (tiroidectomie), ablatia tesutului restant cu iod radioactiv si monitorizarea pe termen lung. 

Radioterapia cu iod (131I) presupune internarea ta in Spitalul OncoFort pentru o durata de 4 zile. Aici ai toate conditiile necesare tratamentului. Nu trebuie sa vii cu nimic de acasa. Si grijile pot fi lasate acasa. Daca te intrebi cum va fi mancarea la spital, iti spunem ca o poti alege singur in momentul internarii. 

In loc sa se foloseasca un fascicul de radiatii externe, in  tratamentul cu iod radioactiv vei ingera o capsula pe cale orala care contine o doza prescrisa de iod radioactiv (131I). Dozajul de iod radioactiv este stabilit de Medicul Specialist in Medicina Nucleara pe baza mai multor factori. Dupa inghitirea capsulei de iod ti se recomanda sa consumi cat mai multe lichide (2.5-4 L/zi) si sa urinezi cat mai frecvent pentru a diminua iradierea organelor pelvine.

Tratamentul cu iod radioactiv este adecvat
A. Pentru tipurile de cancer tiroidian bine diferentiat din foliculul tiroidian:

  • cancerul tiroidian folicular
  • cancerul papilar tiroidian
  • variante ale acestora

B. Pentru anumite boli benigne:

Siguranta pacientilor este prioritara pentru noi. In aceasta situatie de criza cauzata de noul Coronavirus, toti pacientii care vor fi internati in Spitalul OncoFort pentru radioterapia cu iod, vor fi testati pentru COVID-19.

Detalii suplimentare puteti obtine direct la 021-323.00.00 / 0311 110 0000 sau la numarul scurt *GRAL.

Programeaza-te acum!

 

Spitalul OncoFort

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3

Tel: 0213230000

E-mail:

Web: www.oncofort.ro

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
Inchis
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!