Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spital de Recuperare Polaris Medical

Spital de Recuperare Polaris Medical
Recupereaza-ti viitorul!

Prezentare Spital de Recuperare Polaris Medical

Vezi toata descrierea

Structurat pe cinci nivele spitalul dispune de 180 de paturi pentru spitalizare continua, 14 paturi pentru spitalizare de zi si ambulator.

Pacientii pot beneficia de servicii medicale cu internare continua in sectiile de recuperare neurologica, recuperare cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si paliatie, in functie de patologia acestora.
Spitalul dispune de restaurant, cafeterie, coafor, sala multifunctionala si diferite spatii de relaxare amplasate la nivelul fiecarui etaj.
Pacientii pot servi masa in cadrul restaurantului sau in salon, in functie de dispozitia acestora si de gradul lor de mobilitate.

Polaris Medical este amplasat intr-un cadru natural unic de 58.000 de metri patrati care permite pacientilor sa-si petreaca o mare parte din timp in aer liber indiferent ca vorbim de activitati de ergoterapie, realizarea unor trasee de mers in cazul programelor de recuperare sau pur si simplu de o plimbare prin livada.

Pacientii pot fi cazati in saloane cu unul, doua sau trei paturi. Fiecare salon dispune de un confort deosebit fiind prevazut cu televizor full HD si grup sanitar propriu.
O parte din saloane sunt prevazute cu o camera de zi – spatiu propice relaxarii si socializarii, fiind dotat cu biblioteca , PC-uri si alte mijloace de divertisment.
Paturile sunt actionate electric iar o parte din grupurile sanitare sunt complet amenajate pentru persoanele cu dizabilitati.

Baza de tratament este foarte bine dotata astfel incat sa ofere pacientilor o recuperare rapida si usoara.
Spitalul ofera servicii de laborator si imagistica medicala precum si alte investigatii paraclinice.

VALORI

Lucrul in echipa - intotdeauna lucram in echipa multidisciplinara iar pacientul este in centrul acesteia.
Respect - pentru dreptul la intimitate, pentru timpul si sanatatea pacientilor.
Empatie - suntem apropiati de pacientii nostri, le intelegem nu doar afectiunile ci si impactul pe care acestea il au asupra vietii lor de zi cu zi. Intelegem faptul ca de sanatatea pacientilor depind planurile lor de viitor.
Leadership - este valoarea care ne inspira sa evoluam, sa cautam permanent servicii noi care sa ridice standardele in recuperarea medicala.

Spital de Recuperare Polaris Medical

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Strada Principală, Suceagu 407062

Tel: 0264933

E-mail:

Web: www.polarismedical.ro

L
8:30-20:00
V
8:30-20:00
M
8:30-20:00
S
8:30-20:00
M
8:30-20:00
D
8:30-20:00
J
8:30-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!