Firme medicale

Soundservice Ploiesti

Soundservice Ploiesti
"simplu si diferit"

Prezentare Soundservice Ploiesti

Vezi toata descrierea

LUGIA NEW SERV SRL, este o societate cu capital privat 100% romanesc, care circula sub denumirea de Soundservice. Aceasta a luat fiinta in anul 2010, in Municipiul Ploiesti, judetul Prahova din dorinta de a venii in sprijinul persoanelor hipoacuzice cu solutii corecte si performante pentru un auz mai bun, pentru o viata normala.

Avand ca principal domeniu de activitate - comertul cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice in magazine specializate, activitatea societatii se bazeaza atat pe o inalta calificare in domeniu a intregului personal cat si pe o experienta de peste 10 ani in protezarea auditiva.
Dotarile foarte bune si specialistii din acest domeniu, competenta si seriozitatea noastra, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul protezarii auditive si service proteze auditive oferindu-ne posibilitatea ca intr-un timp relativ scurt sa ne extindem lantul de cabiente si in: Buzau, Focsani, Galati, Deva, Craiova, Drobeta Turnu Severin.
Pentru a satisface dorintele cele mai aprige ale pacientilor nostrii, Soundservice colaboreaza pentru un real success cu doi mari furnizori externi: AUDIFON GMBH - GERMANIA SI SONIC INNOVATIONS - SUA/ELVETIA oferind pietei din Romania cele mai bune si performante proteze auditive.
Nu de putine ori sprijinul colaboratorilor nostrii externi ne-au dat un plus de profesionalism, corectitudine si performanta ceea ce denota ca serviciile si produsele noastre se ridica cu usurinta la un nivel European cerut de cetateni europeni ca si pacientii nostrii.

Pentru a demonstra cu usurinta calitatea si raspunderea asupra serviciilor pe care le prestam, am certificat cabinetele noastre conform normelor standardelor ISO 9001 : 2008 si ISO 9001 : 2009 de catre OFICIUL TEHNIC DE DISPOZITIVE MEDICALE pentru: INVESTIGAREA AUZULUI, PROTEZARE AUDITIVA, MODELARE SI PERSONALIZARE, SERVICE PROTEZE AUDITIVE. Un avantaj maret il reprezinta si colaborarea cu Casele Judetene de Asigurari de Sanatate din aproape toata tara, oferind pacientilor asigurati posibilitatea de a-si achizitiona proteza auditiva - GRATUIT.

Produsele Soundservice evolueaza, dar ceea ce nu se schimba niciodata este obiectivul nostru, solutii reale pentru pacientii nostrii. Recomandam aparate auditive cu profesionalism, acordam suport oriunde in lume, toate acestea pentru a ridica gradul de siguranta al pacientului.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a serviciilor noastre si a solutiilor de valoare.
Unul dinte obiectivele societatii noastre este de a tine pasul in permanenta cu expansiunea pietei in domeniul protezarii auditive si a noilor tehnologii aparute. Acest obiectiv se poate evidentia prin participarea frecventa la trainingurile organizate de colaboratorii nostrii internationali (AUDIFON SI SONIC) dar si trainninguri nationale ce ne tin permanent in pas cu tehnologia.

Profesionalismul nostru se oglindeste printr-un sprijin binemeritat acordat fiecarui pacient in parte simtindu-se confortabil, sigur pe el si bucurandu-se de lumea din jurul lor fara un sentiment de artificialitate.

Soundservice Ploiesti

PRAHOVA

Ploiesti

Adresa: bd.Republicii, nr.153, bl.29C, ap.1, parter

Tel: 0344141319

E-mail:

Web: www.soundservice.ro

L
8:30-17:00
V
8:30-17:00
M
8:30-17:00
S
Inchis
M
8:30-17:00
D
Inchis
J
8:30-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!