Clinica medicala

SmilePro

SmilePro
Zambetul tau, pasiunea noastra!
5
din 0 voturi
Dr.Viorel Matei

Dr. Viorel Matei

Specialitate: Stomatologie
Programare
Competente: Stomatologie, Implantologie
Descriere specialist: Dr. Viorel Matei este un distins medic dentist și fondatorul clinicii SmilePro, cunoscut pentru expertiza sa de excepție în domeniul implantologiei dentare. Educația sa de elită a început la prestigioasa Facultate de Stomatologie de la Trinity College Dublin, Irlanda, unde nu numai că a absolvit cu rezultate remarcabile, dar a și câștigat premiul I în stomatologie protetică. Continuându-și parcursul academic, Dr. Matei a obținut un Master în Științe - Implantologie de la Universitatea Manchester, o instituție de renume mondial.

Recunoașterea talentului și dedicării sale în domeniul stomatologiei a venit prin câștigarea Medaliei Memoriale Leo Heslin în 2014, un prestigios premiu acordat de Colegiul Medicilor Chirurgi din Irlanda. Aceste realizări subliniază nu doar competența sa academică, dar și angajamentul profund față de excelența în medicina dentară.

Dr. Matei este un membru activ în diverse societăți dentare, inclusiv cele din Irlanda, Regatul Unit, Olanda și România, și este de asemenea membru al Academiei Regale de Medicină din Irlanda. Această vastă apartenență la organizații profesionale internaționale reflectă angajamentul său față de învățarea continuă și schimbul de cunoștințe în domeniul său.

Sub conducerea sa, clinica SmilePro a devenit sinonimă cu inovația, excelența în tratamentele dentare și o abordare holistică față de sănătatea orală. Dr. Matei este apreciat nu doar pentru abilitățile sale tehnice superioare, dar și pentru abordarea empatică și atentă față de fiecare pacient, creând un mediu în care pacienții se simt confortabili și încrezători în îngrijirea primită.

SmilePro

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Roșia Montană 6

Tel: 0770773773

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.