Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SC MEDICALMA VISION SRL

SC MEDICALMA VISION SRL

Prezentare SC MEDICALMA VISION SRL

Vezi toata descrierea

 MEDICALMA VISION -prima optic─â lounge din Râmnicu Vâlcea

 Stim c─â fiecare persoan─â este unic─â si la fel sunt si ochelarii pe care îi poart─â.Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizat─â în functie de nevoile medicale, dar si estetice ale clientilor nostri.


P─ârerea nostr─â este c─â o prescriptie de ochelari corect─â se poate obtine doar în urma unui consult oftalmologic complet-astfel putând fi depistate si alte afectiuni ce necesit─â un tratament oftalmologic de specialitate.

În cadrul opticii Medicalma Vision consultul oftalmologic este realizat de c─âtre o echip─â tân─âr─â de medici oftalmologi din Bucuresti si din Râmnicu Vâlcea cu aparatur─â de ultim─â generatie încercând s─â acoperim toate patologiile oculare atât ale adultului cât ┼či ale copilului. De asemenea avem consultatii optometrice gratuite pentru cei care doresc doar schimbarea ochelarilor de vedere.

Optica Medicalma Vision satisface toate necesit─â┼úile în alegerea : ramelor de ochelari, lentilelor pentru ochelari de vedere, lentilelor de contact cu dioptrii, accesoriilor optice. Pentru a fi cu adev─ârat aproape de clien┼úii no┼čtri, le preg─âtim periodic oferte speciale ┼či promo┼úii la pachete integrate de optic─â medical─â.

SC MEDICALMA VISION SRL

VALCEA

Ramnicu Valcea

Adresa: Strada Mihail Eminescu Nr 24, Bl B13, Sc C, Ap 1 ( vis-a -vis de TIC TAC)

Tel: 0725244223

E-mail:

Web: www.medicalmavision.ro

L
10:00-18:00
V
10:00-18:00
M
10:00-18:00
S
10:00-13:00
M
10:00-18:00
D
Inchis
J
10:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!