Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SC Clarfon SRL

SC Clarfon SRL
Your future sounds

Prezentare SC Clarfon SRL

Vezi toata descrierea

Clarfon este compania ce aduce pentru prima data pe piata romaneasca tehnologia modulara la aparatele auditive intraauriculare. Consultul audiometric si consultanta protetica sunt gratuite, Clarfon implicandu-se activ in informarea populatiei cu privire la importanta auzului.

Clarfon este noul concept in protezarea auditiva, fiind printere cele mai tinere companii de profil din Romania. Activitatea companiei incepe in 2003 prin deschiderea a 3 cabinete cu locatii premium in Bucuresti, urmand pe parcurs dezvoltarea unei retele nationale de cabinete pentru protezarea auditiva ce se ridica la standarde vest-europene.

In doar 3 ani de activitate Clarfon a devenit lider de piata, reusind sa castige in 2005 locul 3 in topul national al firmelor private pe domeniul articolelor medicale si ortopedice performanta unica pentru o companie de acest fel. Clarfon si-a inceput activitatea colaborand cu 3 producatori externi Hansaton, Starkey si Sonic Innovation. Unitron, producator Canadian de aparate auditive apartinand grupului Phonak, se alatura din 2005 producatorilor cu care Clarfon colaboreaza, diversificandu-se astfel oferta de aparate auditive ce satisface toate cerintele.

Avand cel mai performant laborator de productie si service din tara, Clarfon ofera service la orice tip de aparat auditiv. Gama larga si diversificata de aparate auditive ofera posibilitatea achizitionarii unui sistem auditiv la preturi cuprinse intre 900 si 6800 RON, iar contractele pe care Clarfon le-a incheiat cu Casele de Asigurari de Sanatate din intreaga tara dau posibilitatea achizitionarii de aparate auditive digitale 100%, compensate integral.

SC Clarfon SRL

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Cabinet Bucuresti Grivita Calea Grivitei nr. 168, Sector 1

Tel: 0212224674

E-mail:

Web: www.clarfon.ro

L
8:00-17:30
V
8:00-17:30
M
8:00-17:30
S
9:00-13:00
M
8:00-17:30
D
Inchis
J
8:00-17:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!