4362 Sandru Cristina Cabinet Individual de Psihologie din Cluj-Napoca
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Sandru Cristina Cabinet Individual de Psihologie

Sandru Cristina Cabinet Individual de Psihologie

Prezentare Sandru Cristina Cabinet Individual de Psihologie

Vezi toata descrierea

 V─â invit cu drag la cabinetul meu, unde v─â ofer servicii psihologice de înalt─â calitate. Sunt foarte pasionat─â de munca mea ╚Öi caut mereu c─âi noi prin care s─â îmi ajut clien╚Ťii s─â î╚Öi înving─â temerile sau gândurile defetiste ╚Öi s─â tr─âiasc─â o via╚Ť─â împlinit─â.

Cum v─â pot ajuta:

- evaluarea psihologic─â

- consiliere psihologic─â

- psihoterapie cognitiv-comportamental─â

În primul rând vom face o evaluare complex─â a problemelor, ca s─â pot în╚Ťelege cât mai bine prin ce trece╚Ťi. Este un pas esen╚Ťial care m─â va ajuta s─â îmi dau seama care ar fi cea mai util─â interven╚Ťie psihologic─â pentru dumneavoastr─â. Cred cu t─ârie în unicitatea fiec─ârei persoane ╚Öi de aceea iau foarte în serios tr─âs─âturile individuale ale fiec─ârui client. Desigur, exist─â similarit─â╚Ťi în suferin╚Ťa uman─â, de aceea avem câte un nume pentru grupuri de simptome care apar împreun─â - de exemplu depresie. Dar fiecare dintre noi avem propria poveste de via╚Ť─â, propriile preocup─âri, interese ╚Öi aspira╚Ťii. ╚śi este important s─â folosim punctele noastre forte, “armele” noastre pentru a ne schimba în sensul în care dorim.

Apoi vom începe împreun─â un proces de explorare ╚Öi autocunoa╚Ötere. Pentru a putea schimba st─ârile emo╚Ťionale puternice, ini╚Ťial trebuie s─â le în╚Ťelegem. Cum apare furia noastr─â? De se men╚Ťine o stare de deprimare? Care este explica╚Ťia pentru senza╚Ťiile fizice înfrico╚Ö─âtoare dintr-un atac de panic─â? Când consider─âm reac╚Ťiile noastre emo╚Ťionale ca fiind aleatorii, avem senza╚Ťia c─â ele sunt incontrolabile ╚Öi ajungem s─â ne sim╚Ťim vulnerabili ╚Öi neajutora╚Ťi. În realitate, putem avea mult mai mult control asupra vie╚Ťii noastre emo╚Ťionale decât credem. Vom în╚Ťelege împreun─â cum “contribuim” la propria suferin╚Ťa emo╚Ťional─â ╚Öi implicit cum putem s─â o schimb─âm. Când în╚Ťelegem de ce reac╚Ťion─âm într-un anumit mod ╚Öi cum s─â regl─âm aceste reac╚Ťii emo╚Ťionale, devenim mai putenici. Asta nu înseamn─â c─â nu vom mai suferi, c─â nu vom mai tr─âi emo╚Ťii intense, ci pur ╚Öi simplu c─â avem încrederea si capacitatea de a le face fa╚Ť─â.

Sandru Cristina Cabinet Individual de Psihologie

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str. Regele Ferdinand nr.8

Tel: 0743330977

E-mail:

Web: http://psiholog-cristina-sandru.ro/

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
0:00-0:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!