Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Salcudean Vasile

Salcudean Vasile
Servicii medicale profesionale

Prezentare Salcudean Vasile

Vezi toata descrierea

Iti doresti un medic ginecolog bun, cu experienta si pe care te poti baza? Doresti ca sarcina ta sa fie urmarita corect, sa ai un bebelus sanatos si sa fii sigura ca medicul tau o sa fie alaturi de tine la nastere? Atunci ai ajuns in locul potrivit.

Va invitam la o vizita virtuala in cabinetul nostru de obstretica si ginecologie condus de Dr. Salcudean Vasile, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu.

In prezent, medic primar de obstretica si ginecologie, s-a remarcat ca sef de sectie la Spitalul Judetean Braila, rezolvand cazuri de mare complexitate.

Cabinetul, situat pe strada Cotesti, nr. 10, bl. 10, Focsani, este la dispozitia dumneavostra luni, marti, miercuri si vineri de la ora 15:00 la ora 19:00.

Oferim cu profesionalism si experienta, asistenta medicala de specialitate in domeniul obstetricii, ginecologiei, ecografiei si pentru ca sintem constienti de caracterul atit de personal al unei consultatii ginecologice sau obstetricale, aceste lucruri sunt dublate de atentie, caldura sufleteasca si discretie.

Spatiul de asteptare este generos, relaxant, muzica ambientala si revistele de life-style si fashion vor face ca timpul de asteptare sa fie cit mai placut. Echipa care isi desfasoara activitatea in acest cabinet este alcatuita din medici cu un profil profesional si uman de inalta tinuta, care cu siguranta va vor ajuta in rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Salcudean Vasile

VRANCEA

Focsani

Adresa: strada Cotesti, nr. 10, bl. 10, in apropierea pensiunii Dana 1

Tel: 0723837314

L
15:00-19:00
V
15:00-19:00
M
15:00-19:00
S
Inchis
M
15:00-19:00
D
Inchis
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!