Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Rheodent

Rheodent

Prezentare Rheodent

Vezi toata descrierea

Va oferim toata gama de tratamente stomatologice, igienizari, obturatii fizionomice, tratamente endodontice, extractii dinti erupti, extractie dinti inclusi (molari de minte, canini), extirpari chisturi, extirpari formatiuni tumorale, rezectii apicale, implante osteointegrate, liftinguri de sinus, inaltari de creasta, lucrari metalo-ceramice sau lucrari zirconiu-ceramica (fara metal, aceasta fiind cea mai noua si buna solutie de restaurare protetica, oferindu-va o estetica de exceptie, cu un maxim de integrare in cavitatea orala).

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este foarte bun, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru.

Cabinetul stomatologic RHEODENT respecta normele Comunitatii Europene cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate, oferindu-va garantie la absolut toate tratamentele si lucrarile efectuate.

Ca urmare a stransei colaborari dintre medicii nostri si tehnicieni experimentati, tratamentele si lucrarile dentare se executa la un nivel maxim de performanta, intr-un numar redus de sedinte si la un pret accesibil.

Servicii

  • Chirurgie si Implantologie
  • Protetica
  • Odontologie
  • Parodontologie
  • Pedodontie - Tratamente pentru copii
  • Cosmetica Dentara
  • Profilaxie

Rheodent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str.Turda nr.112,bl.34,sc.1,ap.1

Tel: 0212240506

E-mail:

Web: www.rheodent.ro

L
10:00-20:00
V
14:00-20:00
M
14:00-20:00
S
9:00-14:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
14:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!