Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Reteaua de clinici si spitale Gral Medical

Reteaua de clinici si spitale Gral Medical
“Suferinte Vechi, Tratamente Noi”

Prezentare Reteaua de clinici si spitale Gral Medical

Vezi toata descrierea

Informatii Generale

Grupul GRAL Medical, fondat in 2006, a cunoscut o expansiune impresionanta construind o retea remarcabila de 76 de centre medicale in 9 judete din tara. Aceasta retea de succes include 17 laboratoare, 38 de centre regionale de recoltare si 16 clinici, dintre care 3 sunt centre de imagistica medicala.

In ultimii ani, Grupul GRAL Medical inregistreaza o dezvoltare semnificativa, incluzand in reteaua sa si 5 spitale oncologice de inalta calitate. Acestea sunt: Spitalul OncoFort din Bucuresti, echipat cu 4 sectii specializate in radioterapie, chimioterapie, chirurgie si dializa, Spitalul OncoFort Ploiesti, Spitalul OncoFort Craiova, Spitalul OncoFort Pitesti si Centrul de Medicina Nucleara - Spitalul OncoFort Caloian. Centrul de Medicina Nucleara dispune de doua sectii specializate in realizarea scintigrafiilor si tratarea cancerului tiroidian bine diferentiat.

Suntem mandri sa mentionam ca anual efectuam aproximativ 8.000.000 de analize si diagnosticam si tratam peste 1.000.000 de pacienti. Aceste cifre reprezinta angajamentul nostru ferm fata de sanatatea si bunastarea pacientilor nostri. Eforturile noastre constante si pasiunea pentru medicina sunt sustinute de un colectiv de peste 1200 de medici si asistente devotati, care lucreaza impreuna pentru a oferi servicii medicale de cea mai inalta calitate.

 

Laboratoarele Gral Medical sunt acreditate conform SR/ISO/CEI 15189:2013.

Gral Medical asigura o gama completa de servicii medicale de cea mai inalta calitate, certificate de standardul ISO 9001:2008

autorecoltare (testare BTS, testare infectie cu virusul HPV, screening pentru cancerul colorectal);

hemodializa;

scintigrafii;

interventii chirurgicale (chirurgia sanului, metastazele pulmonare de grad IV, camera implantabila);

tiroida 360° (radioterapie cu iod, ablatia prin radiofrecventa, tratament

chirurgie;

chirurgie artroscopica, ortopedie si traumatologie;

teste oncologie (plamani, whole body, colon/rect, san, ovar)

oncologie (radioterapie, chimioterapie, second opinion, imunoterapie, chirurgie oncologica);

interventii speciale (ablatia termica la rece, ablatia cu radiofrecventa, plasmafereza);

investigatii si consultatii de specialitate (endoscopie, colonoscopie, punctii si biopsii);

analize medicale de laborator;

imagistica medicala (radiologie, CT, RMN, mamografie, radiografie);

radiologie dentara;

abonamente de sanatate;

medicina muncii;

spitalizare de zi (Dializa, Litotritie, Tratamentul Pintenilor Calcaneeni);

spitalizare de lunga durata

 

In Bucuresti Gral Medical pune la dispozitia pacientului urmatoarele centre de diagnostic si tratament:

Clinica de Diagnostic Gral

Clinica Gral Stefan cel Mare

Clinica Gral ONLINE

Clinica Gral Radiologie

Clinica Gral Plevnei

Clinica Gral UNEFS

Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort Caloian

OncoFort Radioterapie

OncoFort Chimioterapie

Centrul de Dializa DialiFort

Laboratorul Gral Anatomie Patologica

Laboratorul Gral Biologie Moleculara

 

Noutati

76 de centre medicale in 9 judete din tara: Reteaua de laboratoare Gral se extinde rapid. Ne bucuram sa va anuntam ca ne dezvoltam si ne extindem pentru a putea servi si mai multi pacienti. Pana in 2025 planificam sa adaugam noi centre medicale in diferite regiuni, pentru a fi mai aproape de dumneavoastra si pentru a va oferi servicii medicale de incredere, la cele mai inalte standarde.

Diagnostic de precizie in 24 de ore: Gral Medical va ofera posibilitatea de a beneficia de un diagnostic rapid si precis, cu rezultate disponibile in doar 24 de ore. Echipa noastra de specialisti lucreaza cu eficienta si profesionalism pentru a va oferi cele mai bune servicii medicale.

Oferte: Suntem dedicati sa oferim cele mai bune servicii pacientilor nostri, iar astfel, ne preocupam sa avem in permanenta oferte si promotii speciale pentru clientii nostri. Va incurajam sa verificati periodic website-ul nostru si sa ne urmariti pe retelele de socializare pentru a fi la curent cu toate ofertele si reducerile disponibile. Impreuna, ne dorim sa va oferim acces la tratamentele si serviciile medicale de inalta calitate, la preturi avantajoase.

Crioablatatia: Suntem incantati sa va anuntam ca Gral Medical a introdus crioablatatia in gama sa de tratamente. Aceasta tehnica inovatoare permite distrugerea anumitor tesuturi prin expunerea lor la temperaturi foarte scazute. Crioablatatia reprezinta o optiune terapeutica moderna si eficienta pe care o punem la dispozitia pacientilor nostri.

Screening si preventie: La Gral Medical, preventia si depistarea precoce sunt prioritare. Va oferim servicii complete de screening si evaluare a riscurilor pentru diverse afectiuni, astfel incat sa puteti actiona in mod proactiv pentru mentinerea sanatatii dumneavoastra. Investiti in sanatatea dumneavoastra impreuna cu noi!

Investitii semnificative in spitale oncologice: Gral Medical face un pas important in lupta impotriva cancerului, investind 13 milioane de Euro in doua spitale oncologice de ultima generatie, in Ploiesti si Craiova. Aceste spitale vor oferi servicii de inalta calitate in oncologie medicala, radioterapie, imagistica medicala si analize medicale de laborator.

Ne dorim sa fim alaturi de pacienti in fiecare etapa a luptei impotriva cancerului.

Echipa noastra de specialisti dedicati este pregatita sa ofere ingrijire medicala de incredere si suport pacientilor nostri.

GRAL Medical, cel mai dinamic centru de servicii medicale din Romania, va ofera pentru “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”. Mai multe informatii de interes public pe site-ul oficial www.gralmedical.ro

 

Detalii suplimentare puteti obtine direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt *GRAL (*4725)

https://www.gralmedical.ro/

 

Reteaua de clinici si spitale Gral Medical

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Traian Popovici nr. 79-91, Sector 3

Tel: 0213230000

E-mail:

Web: www.gralmedical.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
0:00-0:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!