1549 RADIODENT Laborator radiologie dentara din Suceava
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

RADIODENT Laborator radiologie dentara

RADIODENT Laborator radiologie dentara

Prezentare RADIODENT Laborator radiologie dentara

Vezi toata descrierea

Dotari Laborator RADIODENT

• Aparatele radiologice ale laboratorului nostru sunt dotate cu optimizari tehnice de ultima generatie, testate in cele mai riguroase conditii pentru masurarea radioactivitatii, oferind standarde de inalta calitate, imagini radiologice ce permit efectuare unor diagnostice imagistice complete in toate specialitatile dentare.

• Protectia pacientului se va efectua obligatoriu prin protejarea lui cu un sort plumbat cu guler,acesta scazand doza de iradiere de aproximativ 20 ori.

• La femei, protejarea cu sort plumbat a bazinului este de asemenea obligatorie in primele 10 zile dupa ciclul menstrual (regula celor 10 zile), pentru protejarea unei eventuale sarcini.

• Folosirea sortului plumbat in radiologia dentara face ca doza de radiatie sa fie aproape nula, pacientul neexpunandu-se astfel nici unui risc.

• Va informam ca toata aparatura laboratorului este noua, omologata, insotita de autorizatie de securitate radiologica si certificate de inregistrare.

• Pe aceasta cale multumim colaboratorilor. X-MIND AC: APARAT RÖENTGEN PENTRU RADIOGRAFII INTRA-ORALE Noul sistem Rx X-MIND AC este dotat cu un generator monopuls, autoreglabil, Toshiba DG-073B, controlul automat al dozei de iradiere permitand obtinerea, pe film, a celor mai fine detalii anatomice. Timer-ul, echipat cu un procesor de ultima generatie, poate fi programat pentru intreaga gama de filme D, E si F.

De asemenea este prevazut cu sistem de securizare - cheie - si sistem de avertizare asupra functionarii corecte. Caracteristica principala este o mare flexibilitate in utilizare, medicul avand la dispozitie numeroase optiuni functie de: constitutia anatomica, localizarea zonei de radiografiat, de amplasare a filmului - intraoral, ocluzal sau "bite wings".

Posibilitatea de a mari/reduce timpii de expunere functie de conditiile clinice (ex.: densitate osoasa) prin setare individualizata, ofera medicului posibilitatea utilizarii intr-o intreaga gama de situatii clinice. Optiunea de a lucra in sistem digital asigura compatibilitatea cu sistemul propriu SOPIX sau cu orice alt sistem digital existent pe piata.

RADIODENT Laborator radiologie dentara

SUCEAVA

Suceava

Adresa: Str. Republicii Nr. 10

Tel: 0722633036

Fax: -

E-mail:

Web: www.medicina-dentara.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!