Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Psiholog Ploiesti Gabriela Miu

Psiholog Ploiesti Gabriela Miu

Prezentare Psiholog Ploiesti Gabriela Miu

Vezi toata descrierea

Daca relatiile tale cu cei din jur nu sunt asa cum iti doresti, daca esti confuz si temator si daca ai intrebari in legatura cu tine sau incerci sa te cunosti mai bine si simti ca ai nevoie de ajutor, psihoterapia iti ofera acest tip de ajutor printr-un demers de autocunoastere, de simtire si de intelegere a gandurilor si trairilor tale.

Psihoterapia te ajuta sa nu te mai simti singur in multitudinea de posibile trairi de care dispui, te ajuta sa-ti descoperi `capacitatea de a putea` , te ajuta sa devii mai sensibil, mai bun, mai impacat, mai fericit.

 

Ce este psihanaliza? Este un procedeu prin care se cerceteaza inconstientul si relatiile sale cu constientul si cu lumea externa.

De ce sa incep o terapie? Pentru ca sunt momente in viata cand realizam ca am ratacit drumul si ca ne este din ce in ce mai dificil sa legam relatii, sa le mentinem pe cele vechi sau ca este dificil a ne mai sustine pe linia de plutire si functionam la limita disperarii.

Psihoterapia psihanalitica ne da sansa sa facm o incursiune prin ceea ce insemnam noi, in cel mai intim si personal mod, la finalul careia sa fi dobandit o intelegere mai profunda asupra vietii in general, o impacare cu trecutul sau cu noi insine, sau pur si simplu ne invata cum sa mergem mai departe.

 

 

 

 

 

Psiholog Ploiesti Gabriela Miu

PRAHOVA

Ploiesti

Adresa: Stefan Greceanu Nr3

Tel: 0727750552

E-mail:

Web: www.psihoploiesti.ro

L
9:00-20:30
V
9:30-20:00
M
9:00-14:30
S
Inchis
M
8:30-20:30
D
Inchis
J
9:30-15:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!