Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

PsiHolistic

PsiHolistic
Acceseaza puterea intregului

Prezentare PsiHolistic

Vezi toata descrierea

Psiholog Galati - PsiHolistic, cabinet de psihoterapie 

oferim servicii de psihoterapie individuala si de psihoterapie de grup.

Ce ne diferentiaza?


Abordarea, viziunea, valorile si misiunea.

Credem intr-o abordare holistica a vietii si istoriei fiecarui om in parte si o rezolvare care include elemente din mai multe psihoterapii, integrate intr-o metoda adaptabila fiecarui client.

Scopul nostru este de a incuraja si sustine maturizarea si dezvoltarea personala a individului; de a diminua, ameliora sau rezolva a problemele de natura psihologica, a unor simptome, suferinte psihosociale sau psihosomatice.

Pretuim Iubirea de oameni, Increderea, Sustinerea,
Confidentialitatea ca valori de baza in orice demers al nostru iar...

...Misiunea ne-o vedem in a aduce o contributie in domeniul psihoterapiei prin dezvoltarea unei metode de abordare holistica a psihicului uman si integrarea acesteia in cadrul unui program cu abordare holistica a intregii persoane, la nivelul intregii sale fiinte.

 

Competente

 • psiholog clinician autonom cu drept de libera practica: cod personal – 09417
 • psihoterapeut autonom cu drept de libera practica: cod personal – 09417
 • practician si master in Programare Neuro-Lingvistica
 • coach si trainer
 • Formare in Hipnoza clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana; formatori Ion Dafinoiu si Iustinian Turcu, desfasurata sub egida Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana;
 •  Formare de baza in psihoterapie sistemica de cuplu si familie;
 •  Formare in Programare Neuro-Lingvistica desfasurata sub egida ITANLP (International Trainers Academy of NLP) ;
 • Formare in Terapie Ericksoniana, formator John Thompson;
 • Formare in coaching sub egida ICF (International Coach Federation) ;
 • Workshop-uri de leadership, vanzari, time management, psihologie organizationala, psihodrama, psihanaliza, psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie centrata pe client, psihoterapie de grup si psihosexologie.

Adresabilitate

Psihoterapia este o forma de rezolvare sau ameliorare a problemelor de natura psihologica, utilizand metode de modificare a comportamentelor, reactiilor, emotiilor si gandurilor distructive, dezadaptative in situatii de: 

 • Stari psihologice sensibile (de ex.: anxietate, depresie, atacuri de panica, fobii, insomnii, iritabilitate) ;
 • Situatii existentiale dificile (ce pot fi generate de: separare, divort, decesul unei persoane apropiate, accidente, boala)
 • Tulburari somatoforme cu disconfort emotional si organic (anorexie, bulimie, tahicardie, aritmie, migrene aparent nejustificate, insomnie, stari de oboseala)
 • Tulburari ale functiilor genitale si disfunctii psihosexuale (dificultate orgasmica, diminuarea placerii si dorintei sexuale, tulburari de ejaculare si erectie, infertilitate psihogena)
 • Situatii contextuale tensionate (schimbarea locului de munca, schimbarea orasului sau tarii, perioade de schimbari si dezvoltare) 

Cine poate veni la psihoterapie?


Adulţi, cupluri, familii, adolescenţi, copii.

 

Cum se desfasoara o psihoterapie?

Sedintele de psihoterapie se desfasoara o data pe saptamana, in cazuri exceptionale, de doua ori pe saptamana si dureaza 50-60 de minute. In cadrul primei sedinte se expun problemele clientului si se stabileste impreuna cu specialistul un demers ce presupune un numarat variat de sedinte in functie de problematica abordata. Dupa elaborarea unui plan terapeutic si aplicarea acestuia, se verifica atingerea obiectivelor propuse. Dupa atingerea obiectivelor propuse sunt necesare cateva sedinte, la o durata mai mare de timp. Aceste sedinte au ca scop mentinerea rezultatelor obtinute in terapie, stabilizarea noilor comportamente dobandite si a abilitatilor de a face fata eventualelor recaderi.

Fiecare persoana este unica si acest lucru face ca perioada intregului demers terapeutic sa varieze in functie de ritmul in care au loc schimbarile in interiorul fiecaruia.

De regula, zilele si orele programarilor se vor pastra pe tot parcursul terapiei.


Care este costul unei sedinte?


O sedinta de psihoterapie individuala are costul diferentiat in functie de varsta clientului si dinamica mai complexa pe care o presupune o terapie cu familii sau cupluri, astfel incat pentru:

 • adulţi - 100 RON
 • cupluri - 150 RON
 • familii - 175 RON
 • adolescenţi - 85 RON
 • copii - 75 RON

Totodata costul psihoterapiei pe care o urmeaza o persoana nu trebuie sa depaseasca si nici nu trebuie sa se situeze mult sub 20% din veniturile totale ale persoanei pe o luna de zile. Se considera ca investitia financiara pe care un client este optim sa o realizeze in rezolvarea problemelor sale, se afla la acest nivel, de aproximativ 20% din venituri. Altfel, in cazul in care este mai mic, sau prea mare exista riscul sa-si piarda motivatia si investitia lui financiara sa nu echivaleze cu ceea ce poate primi in sedintele de psihoterapie pentru a- si rezolva problemele intr-un mod cat mai eficient. Se zice ca pretul sedintelor de psihoterapie face parte din terapia propriu-zisa, referindu-se la raportul investitie - implicare in procesul schimbarii de care are nevoie clientul in
vederea atingerii obiectivelor sale terapeutice.

Telefon : 0756 62 77 92

Email : [email protected]

Web : www.PsiHolistic.ro

Sau completand direct pe site, www.psiholistic.ro/ , un formular de inscriere pentru o sedinta de psihoterapie. 

Adresa : Strada Morilor, Numarul 126, etaj 2, Galati.
 

PsiHolistic

GALATI

Galati

Adresa: Str. Morilor, nr. 126, etj. 2, Galati

Tel: 0756627792

E-mail:

Web: http://www.PsiHolistic.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:30
S
9:00-21:00
M
9:00-21:00
D
9:00-21:00
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!