Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Psihoclinica

Psihoclinica

Prezentare Psihoclinica

Vezi toata descrierea

Fiecare dintre noi a trecut macar odata prin intamplari care ne-au pus in dificultate. Fie ca e vorba despre o pierdere, o despartire, schimbari care ne-au afectat sau nemultumiri minore, ecoul acestor evenimente se manifesta prin disconfort psihologic, stari de suferinta, tristete, confuzie. Acestea sunt momentele in care simtim ca nu mai putem sa ne ajutam singuri si atunci facem apel la prieteni, cunostinte sau la oricine are timp sau dipozitie sa ne asculte.

Dar aceste incercari nu dau rezultatele pe care le putem obtine apeland la un specialist, la un psihoterpeut. Din ce in ce mai prezenta in societatea noastra, psihoterpia, reprezinta o metoda la care fac apel tot mai multi oameni care trec pin situatii dificile sau care pur si simplu doresc a fie mai eficienti sau sa isi imbunatateasca relatiile cu cei din jur.

Care pot fi beneficiile unei psihoterapii?
- O crestere a gradului de responsabilitate in relatie cu cei din jur.
- O mai buna si mai profunda cunoastere de sine.
- O crestere a capacitatii de comunicare afectiva.
- O mai buna capacitate de gestionare a emotilor si sentimentelor in situatii dificile.

Servicii:

Consiliere pentru parinti.

Va oferim informatii valoroase despre dezvoltarea psihologica a copiilor dumneavoastra si recomandari cu privire la evolutia relatiei cu proprii copii.

Psihoterapie copii.

Sedinte de psihoterapie adresate copiilor, la care sunt invitati si parintii. Metodele pe care le folosim sunt adecvate varstei si nivelului de dezvoltare al fiecarui copil. Apelam la tehnici de art-terapie si terapie prin joc.

Psihoterapie adulti.

Terapie de scurta durata care permite rezolvarea intr-o maniera eficienta a unor probleme clar definite (terapii comportamental cognitive). Psihanaliza prin care veti beneficia de transformari profunde, atat la nivelul propriei functionalitati psihice, cat si la nivelul relatiei cu ceilalti.

Grupuri de suport.

Grupurile de suport ofera posibilitatea personelor care se confrunta cu acelasi tip de probleme, sa se intalneasca si sa gaseasca solutii comune, beneficiind de suportul unui specialist. Temele pe care le recomandam sunt: femei insarcinate aflate la prima sarcina, barbati ale caror sotii sunt insarcinate, mame sau cupluri aflate la primul copil, parinti singuri (familii monoparentale), parinti de adolescenti. Acest serviciu poate fi oferit in masura in care exista solicitari suficiente, astfel incat sa se poata constitui un grup de minim 4 - maxim 6 persoane.

Psihoclinica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Erou Ion Calin nr. 23, etaj 2 ap. 3

Tel: 0722276796

E-mail:

Web: www.psihoclinica.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!