Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Psiho Rational, Cabinet de psihologie

Psiho Rational, Cabinet de psihologie
Schimba-ti gandurile si vei schimba lumea ta!

Prezentare Psiho Rational, Cabinet de psihologie

Vezi toata descrierea

Psiho Raţional oferă pentru copii/adolescenti, parinti, adulti si varstnici urmatoarele servicii:


Evaluare clinica

Optimizare si dezvoltare personala

- dezvoltă la copii abilităţi de gândire raÅ£ională, pentru ca aceştia să-şi rezolve eficient problemele, să înveÅ£e metode raÅ£ionale de coping pentru a face faţă emoÅ£iilor problematice

- dezvolta abilitati de gestionare a emotiilor

- dezvolta încrederea în propria persoana
- invinge timiditatea şi  frica de esec
- imbunatăţeste relaţiile cu ceilalţi
- dezvolta motivaţia


Psihoterapie/ consiliere

Psihoterapia vă ajută să vă descoperiÅ£i emoÅ£iile pe care le trăiÅ£i, să identificaÅ£i cauza apariÅ£iei acestor emoÅ£ii, să identificaÅ£i şi să exersaÅ£i metode eficiente pentru controlul şi gestionarea emoÅ£iilor într-un mod constructiv. Echipa noastra va ofera ajutor daca va regasiti in situatiile: depresie (copii/adolescenti, adulti), depresie pospartum de dupa nastere, anxietate, frica de anumite situatii, frica de animale, frica de a vorbi in public, atacuri de panica, divort.

Daca copiii dvs se afla intr-una din situatiile: ADHD-tulburare hiperkinetica, agresivitate, probleme de comportament, comportament opozitionist, putem gasi impreuna solutii!


Psihoterapie sexuala

Terapia psihosexuala  va ajuta sa va tratati disfunctiile sexuale, precum si problemele cuplului. Disfunctiile sexuale cele mai intalnite sunt: ejaculare precoce, lipsa dorintei sexuale, tulburarile erectile, tulburarile de orgasm, dispareunia feminina (durerea genitala din timpul actului sexual).


Psiho-Raţional
foloseşte abordarea cognitiv-comportamentală,  avantajele fiind: durata scurtă a terapiei, costul redus şi concentrarea pe simptome sau rezolvarea de probleme.


Psiho Rational ofera consiliere online!


Psiho Raţional
oferă pentru manageri, angajaţi, solicitanţi avize port-armă, solicitanţi testari auto urmatoarele servicii:


Servicii psihologice pentru firme

În conformitate cu dispoziÅ£iile art.13 (lit.j), din Legea sănătăţii şi securităţii în muncă nr. 319/2006, art. 2 din H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, examinările psihologice trebuiesc efectuate la angajare şi pentru menÅ£inerea în funcÅ£ie.

Scopul este evaluarea şi determinarea compatibilităţilor dintre profilul psiho-aptitudinal (capacităţile intelectuale, abilităţile psihice generale, structura de personalitate) cu cerinţele specifice pentru persoane care exercită o anume funcţie.

Testari auto

Conform legislaÅ£iei în vigoare, privind circulaÅ£ia pe drumurile publice, pregătirea teoretică şi practică a persoanelor în vederea obÅ£inerii permisului auto este precedată de o evaluare obligatorie a capacităţilor psihologice solicitate în activitatea de conducere a autovehiculelor.


Examinari port-arma

Conform legislaÅ£iei în vigoare, pentru obÅ£inerea/păstrarea permisului port-armă şi pentru angajarea/menÅ£inerea în funcÅ£ie cu deÅ£inere armă este obligatorie evaluarea psihologică.

Scopul echipei  este eliminarea credinÅ£elor iraÅ£ionale, respectiv a emoÅ£iilor nesănătoase şi oferirea ajutorului „Psiho-RaÅ£ional” pentru achiziÅ£ionarea, întărirea şi practicarea convingerilor raÅ£ionale!

Psiho Rational, Cabinet de psihologie

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Bld.21 Dec.1989, 135/110, Cluj Napoca

Tel: 0766573513

E-mail:

Web: www.psihorational.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
13:00-18:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!