3334 Psiho Rational, Cabinet de psihologie din Cluj-Napoca
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Psiho Rational, Cabinet de psihologie

Psiho Rational, Cabinet de psihologie
Schimba-ti gandurile si vei schimba lumea ta!

Prezentare Psiho Rational, Cabinet de psihologie

Vezi toata descrierea

Psiho Raţional oferă pentru copii/adolescenti, parinti, adulti si varstnici urmatoarele servicii:


Evaluare clinica

Optimizare si dezvoltare personala

- dezvolt─â la copii abilit─â┼úi de gândire ra┼úional─â, pentru ca ace┼čtia s─â-┼či rezolve eficient problemele, s─â înve┼úe metode ra┼úionale de coping pentru a face fa┼ú─â emo┼úiilor problematice

- dezvolta abilitati de gestionare a emotiilor

- dezvolta încrederea în propria persoana
- invinge timiditatea ┼či  frica de esec
- imbunatăţeste relaţiile cu ceilalţi
- dezvolta motivaţia


Psihoterapie/ consiliere

Psihoterapia v─â ajut─â s─â v─â descoperi┼úi emo┼úiile pe care le tr─âi┼úi, s─â identifica┼úi cauza apari┼úiei acestor emo┼úii, s─â identifica┼úi ┼či s─â exersa┼úi metode eficiente pentru controlul ┼či gestionarea emo┼úiilor într-un mod constructiv. Echipa noastra va ofera ajutor daca va regasiti in situatiile: depresie (copii/adolescenti, adulti), depresie pospartum de dupa nastere, anxietate, frica de anumite situatii, frica de animale, frica de a vorbi in public, atacuri de panica, divort.

Daca copiii dvs se afla intr-una din situatiile: ADHD-tulburare hiperkinetica, agresivitate, probleme de comportament, comportament opozitionist, putem gasi impreuna solutii!


Psihoterapie sexuala

Terapia psihosexuala  va ajuta sa va tratati disfunctiile sexuale, precum si problemele cuplului. Disfunctiile sexuale cele mai intalnite sunt: ejaculare precoce, lipsa dorintei sexuale, tulburarile erectile, tulburarile de orgasm, dispareunia feminina (durerea genitala din timpul actului sexual).


Psiho-Raţional
folose┼čte abordarea cognitiv-comportamental─â,  avantajele fiind: durata scurt─â a terapiei, costul redus ┼či concentrarea pe simptome sau rezolvarea de probleme.


Psiho Rational ofera consiliere online!


Psiho Raţional
oferă pentru manageri, angajaţi, solicitanţi avize port-armă, solicitanţi testari auto urmatoarele servicii:


Servicii psihologice pentru firme

În conformitate cu dispozi┼úiile art.13 (lit.j), din Legea s─ân─ât─â┼úii ┼či securit─â┼úii în munc─â nr. 319/2006, art. 2 din H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea s─ân─ât─â┼úii lucr─âtorilor, examin─ârile psihologice trebuiesc efectuate la angajare ┼či pentru men┼úinerea în func┼úie.

Scopul este evaluarea ┼či determinarea compatibilit─â┼úilor dintre profilul psiho-aptitudinal (capacit─â┼úile intelectuale, abilit─â┼úile psihice generale, structura de personalitate) cu cerin┼úele specifice pentru persoane care exercit─â o anume func┼úie.

Testari auto

Conform legisla┼úiei în vigoare, privind circula┼úia pe drumurile publice, preg─âtirea teoretic─â ┼či practic─â a persoanelor în vederea ob┼úinerii permisului auto este precedat─â de o evaluare obligatorie a capacit─â┼úilor psihologice solicitate în activitatea de conducere a autovehiculelor.


Examinari port-arma

Conform legisla┼úiei în vigoare, pentru ob┼úinerea/p─âstrarea permisului port-arm─â ┼či pentru angajarea/men┼úinerea în func┼úie cu de┼úinere arm─â este obligatorie evaluarea psihologic─â.

Scopul echipei  este eliminarea credin┼úelor ira┼úionale, respectiv a emo┼úiilor nes─ân─âtoase ┼či oferirea ajutorului „Psiho-Ra┼úional” pentru achizi┼úionarea, înt─ârirea ┼či practicarea convingerilor ra┼úionale!

Psiho Rational, Cabinet de psihologie

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Bld.21 Dec.1989, 135/110, Cluj Napoca

Tel: 0766573513

E-mail:

Web: www.psihorational.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
13:00-18:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!