Clinica medicala

Policlinica OCH Constanța

Policlinica OCH Constanța
Aducem Performanța Acasă
3.7
din 11 voturi
Fa-ti o programare
Dr.Ioan Bogdan Ghinguleac, Medic primar neurochirurgie

Dr. Ioan Bogdan Ghinguleac, Medic primar neurochirurgie

Specialitate: Neurochirurgie
Programare
Competente: Neurochirurgie
Descriere specialist: dr. ghinguleac bogdan ioan, medic primar neurochirurgie își desfășoară activitatea în cadrul spitalului ovidius clinical hospital și a policlinicii och constanța din anul 2017. având competențe de neurochirurgie minim invazivă, dr. ghinguleac bogdan aplică cele mai noi proceduri chirurgicale recomandate pacienților cu patologie neurochirurgicală.

până în anul 2021, dr. ghinguleac bogdan ioan a participat activ la peste 8000 de intervenții neurochirurgicale, atât ca prim-operator cât și ca ajutor în cadrul intervențiilor chirurgicale. patologiile tratate neurochirurgical în cadrul och sunt: patologie spinală cervicală, toracală și lombară, (hernii de disc, stenoze de canal, patologie tumorală intra și subdurală), patologie a nervilor periferici (sindrom de tunel carpian, sindrom de tunel ulnar, sindrom de compresiune a nervului peronier).

a participat la numeroase cursuri, specializări și manifestări științifice atât în țară cât și în străinătate, pentru a-și îmbunătăți tehnica chirurgicală și pentru a dobândi noi abilități în domeniu. dr. ghinguleac bogdan ioan este membru al următoarelor societăți de neurochirurgie: societatea română de neurochirurgie, asociația europeană al societăților de neurochirurgie, asociația americană a neurochirurgilor, societatea de neurochirurgie w...e. dandy, south east neurosurgical society, congresul neurochirurgilor și a participat ca și coautor alături de alți medici de renume la scrierea și publicarea a mai multor lucrări și cărți științifice.

experiența în domeniul neurochirurgiei îl recomandă pe dr. ghinguleac bogdan ioan pentru tratamentul minim invaziv al multiplelor patologii neurochirurgicale spinale ce pot fi realizate în condiții de maximă siguranță în cadrul spitalului ovidius clinical hospital.

Policlinica OCH Constanța

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Strada Flămânda nr. 19, Constanța

Tel: 0241480400

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-15:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare