Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Policlinica Noua Sanovil Bistrita

Policlinica Noua Sanovil Bistrita

Prezentare Policlinica Noua Sanovil Bistrita

Vezi toata descrierea

    Policlinica Noua Sanovil Bistrita ofera o gama variata de servicii medicale, fiind alaturi de dumneavoastra cu peste 35 de medici din Bistrita, Cluj-Napoca si Targu-Mures care efectueaza consulatii si diverse explorari in 23 de specialitati ( Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Oftalmologie, Ginecologie, Urologie , Chirurgie generala , Ortopedie , Reumatologie si altele ). Dotarea de ultima generatie si echipa de medici cu experienta ce curpinde mai multe cadre universitare ( 2 Profesori Universitari si 5 Asistenti Universitari ), cat si medici specialisti bine pregatiti, fac din Policlinica Noua prima alegere pentru sanatatea pacientilor care cauta un loc european, sigur si totodata accesibil in care sa se trateze.

    Policlinica Noua Sanovil Bistrita detine un modern centru de imagistica: Rezonanta Magnetica Nucleara RMN, Computer Tomagraf CT, Radiografie Digitala, Mamografie si Osteonsitometrie DXA. Computer Tomografiile CT si radiografiile se pot realiza si gratuit cu trimitere de la medic in limita fondurilor Casei de Asigurari Bistrita Nasaud. De asemenea, suntem singura unitate medicale din judet in care se realizeaza ecografia de sold pentru nou nascuti.

    Prin laboratorul de analize medicale, putem realiza orice investigatie de care pacientii nostri au nevoie. La Policlinica Noua Sanovil Bistrita analizele medicale se realizeaza gratuit pentru pacientii care au trimitere de la medic.

    Totodata, oferim servicii de Medicina muncii, eliberam avize medicale pentru soferii profesionisti si amatori cat si avize pentru permis port - arma sau casatorie.

.

 

Policlinica Noua Sanovil Bistrita

BISTRITA NASAUD

Bistrita

Adresa: Str. 1 Decembrie , Nr. 17

Tel: 0263701702

E-mail:

Web: www.sanovil.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-13:00
M
8:00-20:00
D
0:00-0:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!