4381 ORTHOexclusive din Bucuresti
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ORTHOexclusive

ORTHOexclusive

Prezentare ORTHOexclusive

Vezi toata descrierea

 La ORTHOexclusive, indeferent de varsta, pacientii nostrii se bucura de tratament exclusivist, de servicii individualizate si ingrijire completa, intr-un spatiu prietenos, decorat si utilat astfel incat confortul sa fie cuvantul de ordine.

Profesionalism:

Dr. Marinela Banica Ciocostisan a lucrat indeaproape cu specialisti in chirurgie maxilo-faciala si ortognatica. Detine, deasemenea, Diplome Universitare D’Orthodontie Linguale din cadrul Academiei De Paris Universite Rene-Descartes Paris V.
Operează cu tehnologie avansata și poate rezolva predictibil si cu cele mai mari șanse de succes atât cazuri de rutină, cât și cazuri dificile de tratament ortodontic.

Avantajele tratamentului ortodontic:

AVANTAJE ESTETICE: îmbunătăţirea zâmbetului, a calităţii vieţii şi încrederii în sine în oricare moment al vieţii (de la 7 la 77 ani). Rezultatul trebuie să corespundă aşteptărilor dumneavoastră şi chiar mai mult.

AVANTAJE FUNCTIONALE: îmbunătăţirea calităţii masticaţiei, evitarea complicațiilor dentare și menţinerea dinţilor pe arcadă un timp cât mai îndelungat.


Preventie si profilaxie: Protejarea dinților de riscul apariției cariilor în timpul tratamentului ortodontic presupune sedințe de curațare profesioală a dinților Otho Care și folosirea kiturilor de prevenție concepute special pentru pacienții cu aparate ortodontice mai ales pentru cei care prezintă un risc crescut carios.


Cultul pentru pastrarea dinților temporari și permanenți: suntem împotriva extracțiilor și credem cu tărie că păstrând dinții proprii, putem da un zâmbet natural și mai plin pacientului.
Instruim și educăm pacienții: proiecțiile video interactive și materialele educationale pe care le avem sunt menite să vă facă pe dumneavoastră, dar și pe copii, să intelegeți mai bine tratamentele propuse.
Cele mai avansate aparate ortodontice: facem ca tratamentul să fie mai ușor și mai confortabil pentru pacienți, folosind o gamă largă de aparate ortodontice estetice, inclusiv aparate invizibile Linguale sau Invisalign, Clear Aligner, din Safir și cu bracket-uri auto-ligaturante, pentru a raspunde dorințelor și nevoilor fiecaruia.


Tratamente:

• Ortodontie copii
• Ortodontie adolescenti
• Ortodontie adulti
• Consiliere estetica faciala
• Ingrijire dentara copii si adolescenti
• Ingrijire dentara Adulti
• Albire dentala profesionala

Viziteaza-ne pentru a simti diferenta!

ORTHOexclusive

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Roma nr. 42A Sector 1, 011775 Bucuresti

Tel: 0722884433

E-mail:

Web: http://www.orthoexclusive.ro/

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!