Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Origyn Fertility Center

Origyn Fertility Center
Origyn Fertility Center ofera suport medical cuplurilor care banuiesc o problema de fertilitate, asigurand, in acelasi timp, un cadru sigur si reconfortant pe parcursul integral al protocoalelor de reproducere umana asistata.

Prezentare Origyn Fertility Center

Vezi toata descrierea

ORIGYN – unde apare viaţa
Proiectul ORIGYN a luat naştere la sfarşitul anului 2009, la Iaşi, din dorinţa asigurării unui suport de specialitate cuplurilor care nu pot avea copii. ORIGYN vine in intampinarea cererii tot mai mari de consiliere in terapia infertilităţii şi se adresează populaţiei din zona de Nord-Est a Romaniei.

Săptămanal echipa noastră se deplasează şi la punctul de lucru de la Suceava pentru a oferi asistenţă medicală de specialitate in obstetrică-ginecologie şi reproducere umană asistată.
Intenţionăm să introducem conceptul terapiei unitare in infertilitate bazat pe faptul că infertilitatea necesită o abordare multidisciplinară.

Laboratorul nostru de preparare a spermei asigură o prelucrare cat mai aproape de condiţiile ideale. Întregul proces se desfăşoară la temperatura controlată de 37° Celsius şi in condiţii de lumină redusă pentru reproducerea unui microclimat cat mai natural – element esenţial in biologia umană.

Un loc, un tratament, o echipă, un rezultat – se doresc a fi elementele definitorii ale proiectului ORIGYN. Pentru cuplurile cu probleme in obţinerea unei sarcini poate fi prima opţiune in alegerea unei consilieri profesioniste şi asigurarea unei terapii particularizate care să identifice cauza şi să găsească soluţiile potrivite.

MISIUNEA

Echipa ORIGYN este o echipă profesionistă, tanără, dinamică, a cărei misiune este de a oferi servicii medicale de calitate cuplurilor cu problemă de fertilitate. Oferta noastră se bazează pe formularea unui diagnostic complet şi crearea unui tratament individualizat fiecărui cuplu. Reuşita terapeutică şi indeplinirea dorinţei dumneavoastră sunt măsura reuşitei profesionale şi viitoarea noastră carte de vizită.

Infertilitatea este o problemă de sănătate tot mai frecvent intalnită in ultimii ani. Statistici recente relevă faptul că in Romania unul din sapte cupluri intampină greutăţi in procreare. Unele cupluri o acceptă şi caută rezolvarea problemei la medic, alte cupluri se resemnează şi aşteaptă uneori mult timp pană se hotărăsc să se adreseze unui specialist in tratamentul infertilităţii.

De multe ori reuşita terapeutică implică colaborarea mai multor medici de diverse specialităţi, deşi un rol esenţial in asigurarea unui suport medical eficient il are medicina reproductivă. ORIGYN susţine conceptul tratamentului unitar oferit infertilităţii şi răspunde, astfel, pe deplin, nevoilor unor cupluri tinere dornice să aibă copii.

Îndeplinirea visului lor inseamnă implinirea misiunii noastre.

Protocolul terapiei infertilităţii cuplului

  • Consultaţia iniţială
  • Consultaţiie ulterioare
  • Evaluarea partenerului
  • Testul postcoital sau testul Sims-Huhner
  • Inseminarea artificială cu spermă de la partener.
  • Procedura de FIV sau de ICSI

Origyn Fertility Center

IASI

Iasi

Adresa: Str Palat, nr. 5C, cladirea E3, et.1.

Tel: 0751263263

E-mail:

Web: www.origyn.ro

L
9:00-22:00
V
9:00-22:00
M
9:00-22:00
S
9:00-15:00
M
9:00-22:00
D
Inchis
J
9:00-22:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!