Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

NutriSpor

NutriSpor

Prezentare NutriSpor

Vezi toata descrierea

Ana Beauty Center isi propune ca, intr-un mediu placut - uleiuri parfumate, creme profesionale, muzica de relaxare – sa va ofere o deconectare de la real; totodata, impreuna cu noi, indrazniti sa obtineti standardele unei siluete mult visate!

Oferim o gama variata de servicii, atat pentru doamne cat si pentru domni, scopul nostru fiind acela de a va intampina cu profesionalism pentru a petrece impreuna clipe de neuitat. Pentru a dobandi un « nou » trup – mai relaxat, mai ferm – este necesar sa maximizam atitudinea pozitiva fata de propia persoana, pentru ca

O STARE BUNA DE SPIRIT ISI ARE LOCASUL INTR-UN TRUP IN FORMA !

De ce sa alegeti ANA BEAUTY CENTER?
Avem respect pentru timpul dumneavoastra – programarea Dvs. va fi respectata conform rezervarii, fara timpi de asteptare inutili.

Buna dispozitie, grija si profesionalismul nostru sunt acordate fiecareia/fiecaruia dintre Dvs. – tratamentul este adaptat cerintelor Dvs.; suntem permanent interesati sa va satisfacem pe deplin asteptarile.

Ceea ce ne caracterizeaza deasemenea este igiena; este unul dintre factorii importanti pentru noi in ceea ce priveste un tratament complet si sigur.

NutriSpor

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Tunari nr.87, parter, Sector 2

Tel: 0212101201

E-mail:

Web: http://www.anabeautycenter.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
Inchis
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!