Firme medicale

NEWMED

NEWMED
Tehnologie medicală nouă și accesibilă pentru un act medical sigur și eficient

Prezentare NEWMED

Vezi toata descrierea

 
NEWMED.RO vine în întâmpinarea clienților săi cu tehnologie de ultimă generație în domeniul aparaturii medicale, de diagnostic și tratament, asigurând totodată necesarul de consumabile medicale și accesorii medicale destinate acestor dispozitive medicale.

Procesul de comercializare a produselor se desfășoară online prin intermediul magazinului nostru virtual: www.newmed.ro, asigurând astfel o acoperire eficientă a teritoriului țării și oferind un timp foarte scurt pentru rezolvarea solicitărilor și efectuarea livrărilor.

Obietivul nostru este: “Tehnologie medicală nouă și accesibilă pentru un act medical sigur și eficient

Motto-ul nostru este: "Totul ONLINE"

Așa cum prevenția în domeniul medical reprezintă soluția în evitarea complicațiilor nedorite și eliminarea riscului de îmbolnăvire, calitatea produselor comercializate de NEWMED.RO reprezintă soluția în evitarea unor situații neplăcute și eliminarea riscului de a afecta calitatea actului medical.

Domeniile principale în care NEWMED.RO poate oferi soluții pentru dotarea cabinetelor și clinicilor medicale sunt: medicină umană, stomatologie, medicină veterinară și cosmetică.

Prin implementarea comerțului online în domeniul medical cu ajutorului site-ului www.newmed.ro ne dorim:

- să informăm cadrele medicale cu privire la ultimele apariții în tehnologia modernă;

- să oferim cele mai mici prețuri de pe piață, afișate direct pe site, fără să aplicăm discount-uri fictive la prețuri exagerate;

- să ridicăm standardul de calitate a dispozitivelor comercializate;

- să scurtăm timpul necesar transmiterii unei oferte sau efectuării unei livrări;

- să încheiem noi parteneriate și să îndeplinim într-un stil profesionist cerințele tuturor clienților noștrii, în egală măsură;

- să creștem calitatea vieții și să permitem folosirea eficientă a timpului de lucru prin promovarea noilor tehnologii disponibile pe piata mondială.

Documentarea nu a fost nicicând mai accesibilă și mai ușoară decât în ziua de astăzi, iar printr-un simplu click puteți obține informații utile în timp scurt, puteți comanda produsul dorit direct de la dvs. din cabinet, puteți beneficia de discount-uri substanțiale prin fidelizare, fără a mai fi nevoie să pierdeți timpul dvs. prețios deplasându-vă sau stând la coadă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați magazinul online: www.newmed.ro

Pentru a afla mai multe despre NEWMED.RO vă invităm să vizitați pagina noastră de socializare: www.facebook.com/newmed.ro .

“Din inima Transilvaniei, echipa NEWMED.RO vă dorește multă sănătate, timp să le faceți pe toate, succese și realizări, pe cât mai multe cărări”

NEWMED

BRASOV

Brasov

Adresa: Str. Prunului, nr.14

Tel: 0769266247

E-mail:

Web: www.newmed.ro

L
9:00-16:00
V
9:00-16:00
M
9:00-16:00
S
Inchis
M
9:00-16:00
D
Inchis
J
9:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!