Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Moni Star Dent

Moni Star Dent
Zambim impreuna

Prezentare Moni Star Dent

Vezi toata descrierea

Cabinetul stomatologic Voluntari a fost deschis incepand cu 1 decembrie 2005 cu scopul de a deveni un furnizor de servicii stomatologice de referinta in localitatea Voluntari, unde pacientii sa vina cu incredere pentru a fi tratati cu cele mai moderne echipamente de catre un personal eficient si bine instruit.

Obiectivul nostru este de a oferi pacientilor servicii dentare la cel mai inalt nivel, intr-o atmosfera confortabila si relaxanta. Pacientii nostri sunt prietenii nostri si, cunoscandu-va pe fiecare in parte, ne permite sa stabilim un plan de tratament individualizat. Consideram ca o relatie medic-pacient bazata pe prietenie ne ofera ocazia de a fi mai receptivi la problemele, ingrijorarile sau intrebarile pe care le aveti cu privire la tratamentele dentare.

Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care impreuna sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

Echipa este formata din medici tineri, bine pregatiti, avand competente distincte care acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

Moni Star Dent este o clinica stomatologica privata din Voluntari care ofera urmatoarele servicii:

Terapie odontala (tratamentul cariilor)
Endodontie
Chirurgie
Parodontologie
Profilaxie
Estetica si cosmetica dentara
Protetica dentara fixa si mobila
Implantologie
Ortodontie
Radiologie
Va asteptam intr-o ambianta moderna si placuta, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru imbunatatirea functionalitatii sau esteticii dento-faciale. Intelegem ca timpul este pretios, respectam programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament. Pentru orice informatii pe care nu le veti gasi in paginile noastre, detalii sau programari, ne puteti contacta direct, telefonic sau prin e-mail.

Moni Star Dent

ILFOV

Voluntari

Adresa: Bulevardul Voluntari, nr. 44, Voluntari, Ilfov

Tel: 0213529667

E-mail:

Web: www.monistardent.ro

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
Inchis
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!