Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Memory Hospital Iasi

Memory Hospital Iasi

Prezentare Memory Hospital Iasi

Vezi toata descrierea

Memory Hospital este primul spital privat de psihiatrie din Romania.

Unitatea medicala este situata intr-un cartier rezidential nou, unde nivelul de poluare este foarte scazut, iar linistea se regaseste la orice ora. Cladirea spitalului are 3 etaje si un parc placut amenajat cu spatii verzi, flori si locuri pentru relaxare. Atat spatiul de la interior, cat si spatiul exterior al cladirii au fost concepute pentru a oferi un nivel ridicat de comfort si conditii optime pentru internarea de lunga durata.

Pacientii spitalului se bucura de cele mai moderne conditii. Rezervele de 2 si 3 paturi sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare, frigidere si mobilier modern, aer conditionat si senzori de fum, lucru ce asigura un habitat placut si modern. Personalul Memory Hospital isi manifesta grija si acorda atentie deosebita fiecarui pacient. Nimic nu aminteste si nu sugereaza atmosfera apasatoare si stresanta a unui spital.

Memory Hospital a fost gandit, proiectat si construit in ideea ca intreg ansamblul sa ofere relaxare, liniste, echilibru si o atmosfera placuta, cat mai apropiata de atmosfera unei vacante intr-o statiune de munte.

Cui ne adresam

Memory Hospital se adreseaza bolnavilor cronici, asigurand internarea de lunga durata pentru pacientii cu diagnosticul "dementa". Unul dintre avantajele majore pe care Memory Hospital il ofera este acela ca, indiferent de forma de dementa sau de etiologia bolii, unitatea medicala asigura tratamentele pentru diagnosticul de baza dementa, dar si pentru celelalte boli ale pacientului.

Echipa de specialisti ai unitatii medicale ofera servicii de calitate pentru fiecare dintre pacienti. Cele mai inalte standarde sunt asigurate si datorita dotarilor moderne ale spitalului.

  • Asistenta medicala permanenta in specialitatile: psihiatrie, neurologie, interne, geriatrie si gerontologie, cardiologie;
  • Ecografie generala;
  • Evaluare periodica a potentialului restant;
  • Conervarea, antrenarea si recuperarea posibila a potentilului psiho-cognitiv restant prin organizare de module de cate trei pacienti si echipa de specialisti in poligon;
  • Activitati de training mintal, psihoterapie, terapie ocupationala;
  • Masaj, fizio si kinetoterapie la sala, dar si la pat pentru pacientii imobilizati.

Memory Hospital Iasi

IASI

Iasi

Adresa: Com. Valea Lupului, Str. Lacului, nr. 8,

Tel: 0232216161

E-mail:

Web: www.memoryhospital.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!