Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDICALTEST BACAU

MEDICALTEST BACAU
Suprematie prin Calitate

Prezentare MEDICALTEST BACAU

Vezi toata descrierea

Fondat in 1993 intr-o piata in care democratia si activitatile private faceau primii pasi timizi, MEDICALTEST este primul laborator privat de analize medicale din moldova, asumandu-si de la inceput rolul de lider si deschizator de drum in domeniul medical privat.

In conformitate cu moto-ul firmei: Suprematie prin Calitate, misiunea noastra este de a ne impune permanent ca furnizor de top de servicii medicale clinice si paraclinice, prin calitatea serviciilor pe care le oferim, promtitudine si prin respectarea unui standard de calitate implementat pana la ultimul nivel.

Ce inseamna, de fapt, actul medical? Efectuarea investigatiilor de laborator sigure, interpretarea corecta a rezultatelor, stabilirea diagnosticului si identificarea unei solutii terapeutice optime.

Ca si premize obligatorii pentru realizarea acestor deziderate medicaltest dispune de aparatura de ultima ora ce foloseste tehologiile cele mai avansate deservite de o echipa de exceptie de medici primari de specialitate , specialisti, ingineri, biologi, chimisti, si asistente.

Atitudinea, mediul si atmosfera care insotesc actul medical in sine sunt tratate la medicaltest ca elemente vitale ale misiunii organizatiei.

Personalul nostru te asigura ca zimbetul care te intampina la receptie, consultatiile amanuntite si curatenia desavarsita vor fi constante ce te vor insoti pe tot parcursul experientei tale la clinica noastra si garanteaza tuturor celor ce ne trec pragul ca vor fi tratati asa cum se cuvine : cu respect, consideratie si profesionalism.

MEDICALTEST BACAU

BACAU

Bacau

Adresa: SPIRU HARET NR 8

Tel: 0334405211

Fax: 0234/517210

E-mail:

Web: www.medicaltest.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!