Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MedicalES Riverside 2

MedicalES Riverside 2
Servicii complexe de imagistica medicala

Prezentare MedicalES Riverside 2

Vezi toata descrierea

CLINICA RIVERSIDE 2 este situata in Splaiul Independentei nr. 291-293, sector 6, unde punem la dispozitia pacientilor pentru realizarea investigatiilor de imagistica medicala doua aparate RMN General Electric de ultima generatie.

Signa Pioneer 3T Riverside 2Sistemul de rezonanta magnetica SIGNA Pioneer AIR Edition, produs de compania General Electric, imbina puterea unui magnet cu intensitatea campului de 3.0 Tesla cu cele mai noi tehnologii din domeniul rezonantei magnetice, oferind siguranta unui diagnostic cu o acuratete de cel mai inalt nivel. SIGNA Pioneer AIR Edition este primul sistem de rezonanta magnetica din Romania ce dispune de tehnologia de reconstructie a imaginilor utilizand inteligenta artificiala – AIR Recon DL. Aceasta garanteaza obtinerea de imagini mult mai clare si intr-un timp mai scurt, prin comparatie cu tehnologiile clasice de reconstructie a imaginilor. In plus am creat un ambient special pentru pacienti, pentru un confort deosebit, asa cum i-am obisnuit deja pe toti pacientii nostri. 

 

air coil flexAIR Coil

De asemenea, sistemul este echipat cu cea mai usoară și flexibilă antenă din lume – AIR Coil – aceasta având un design ce îi permite să se adapteze corpului uman ca o patură comodă, îmbunătățind considerabil confortul pacientului în timpul examinării și, totodată, obținând un semnal mult mai bun, respectiv imagini de înaltă calitate și timpi redusi de examinare.

 

Pentru examinările cerebrale, sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition utilizează inteligența artificială pentru a prescrie întreaga examinare – AIR X – garantând astfel scurtarea timpului de examinare, corectitudinea achiziției de imagini, consistență rezultatelor și repetabilitatea corectă a examinării.

SIGNA Pioneer AIR Edition are capacitatea de a selecta în mod inteligent antenele și elementele de antenă necesare efectuării examinării – tehnologia AIR Touch – folosind cea mai bună combinație a acestora, personalizând fiecare examinare în raport cu necesitatea clinică a fiecărui pacient.

Total Digital Imaging

Echipat cu tehnologia TDI (Total Digital Imaging), SIGNA Pioneer AIR Edition oferă o calitate excepțională a imaginilor achizitionate, fiind net superior sistemelor clasice de rezonanță magnetică. Acest sistem crește productivitatea departamentului de imagistică medicală, iar prin apertura sa de 70 cm și antenele ce folosesc cele mai noi tehnologii asigură un confort sporit pacienților.

Noua platforma SIGNA Works redefinește productivitatea pentru toate tehnicile de achiziție disponibile pe sistemul de rezonanță magnetică. Aplicațiile standard disponibile pe sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition reprezintă un set extins de capabilități de înaltă calitate si înaltă eficiență ce permit obținerea rezultatelor dorite pentru întreaga arie de examinări (neurologie, corp, cardio-vascular, ortopedie, senologie, oncologie, pediatrie).

 

TURBO LAVA FLEX

SIGNA Pioneer AIR Edition transformă scanarea într-o experiență fără disconfort pentru pacienți. Aceștia pot respira liberi datorită tehnologiei Auto Navigator ce este compatibilă cu secvențele Turbo LAVA și Turbo LAVA Flex, permițând astfel realizarea unui examen de abdomen complet, cu respirație liberă, inclusiv în cazul secvențelor cu substanță de contrast.

Utilizând tehnologia Propeller, sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition permite achiziția fără artefacte de mișcare pentru întreg corpul, micșorând astfel doza de stres a pacientului.

Aplicațiile Inhance Suite și 3D ASL permit achiziția de imagini de angiografie și perfuzie fără să fie necesară injectarea pacienților cu substanță de contrast, eliminând astfel riscurile aferente acestui tip de examinare, cât și neplăcerile cauzate pacienților datorită injectării.

Folosind tehnica Dixon, disponibilă pentru imagistica de corp, musculoscheletal, sân, coloană (Ideal Flex, Lava Flex, Vibrant Flex), este posibilă achiziția a patru contraste diferite într-o singură scanare, micșorându-se astfel timpii necesari examinarilor și implicit, timpul petrecut de pacient în interiorul sistemului de rezonanță magnetică. 

Stația De Lucru AW VOLUMESHARE 7

Stația de lucru multi-modalitate AW VolumeShare 7 reprezintă cea mai complexă și modernă stație de postprocesare disponibilă pe piață. Software-ul optimizat și puterea mare de calcul oferă medicului ajutorul necesar evaluării corecte a pacienților.

 

Sistem de relaxare pentru pacient

Furnizarea de muzică în timpul unui examen este recunoscut ca fiind modul de relaxare cel mai util pentru pacienți. Acest sistem asigură un semnal stereo de înaltă calitate și oferă confortul total al pacienților.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanță magnetică, SIGNA Creator oferă o calitate exceptională a imaginilor și asigură obținerea de informații clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de mișcare.

River 2

medicales 33

medicales 30

Receptie River 2 fete

medicales 11

River 2

medicales 33

medicales 30

Receptie River 2 fete

medicales 11

River 2

Previous image

Next image

Adresa

Splaiul Independenței nr. 291-293, clădirea Riverside Tower (fosta clădirea a Primăriei Capitalei), Sector 6, București

Contact

Tel: 031.405.75.79 / 031.405.75.80 031.805.21.86
Mobil: 0755.060.991
E-Mail: [email protected]

STB

1, 10, 11, 35 – stația „Pod Grozăvești”
105 – dinspre Valea Oltului ( Dr. Taberei ), stația „Șos. Orhideelor”
105 – dinspre Piața Presei Libere, stația „Pod Grozăvești”
601 – dinspre Lacul Morii, stația „Economu Atanasie Stoicescu”
601 – dinspre Piata Rosetti, stația „Cămin U 4”

MedicalES Riverside 2

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Splaiul independentei 291-293, Parter, Sectorul 6

Tel: 0755060991

E-mail:

Web: www.medicales.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!