Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDICAL TOURS COMPANY

MEDICAL TOURS COMPANY

Prezentare MEDICAL TOURS COMPANY

Vezi toata descrierea

Medical Tours Company este rezultatul unei echipe, a carei constructii a inceput in 2004, si reprezinta o companie care nu face nici un compromis atunci cand este vorba de calitatea serviciului stomatologic. Pasiunea pentru aceasta profesie ne da posibilitatea de a imbina utilul cu placutul intr-un mod inedit. Dotarea si amenajarea clinicii dentare, nu sunt decat un mijloc de a obtine maximul de eficienta a unei echipe exemplar instruita. Medical Tours Company pune capitalul uman si capacitataea acestuia inaintea tuturor dotarilor medicale. Desi este cea mai moderna clinica dentara din Arges, punctul forte il reprezinta profesionalismul personalului medical, care a fost selectionat si instruit cu foarte mare atentie. Medical Tours Company se adreseaza doar acelor persoane care sunt deschise la educatia medicala si care constientizeaza necesitatea colaborarii bilaterale (pacient-personal medical) pentru obtinerea si mentinerea unui produs rezultat in urma serviciului medical.

Echipa Medical Tours Company este formata din 36 de profesionisti, atat din mediul medical cat si non-medical organizati in 6 departamente de lucru, oameni fara de care aparatura noastra nu ar avea valoare.

Medical Tours Company este o clinica cu 5 cabinete stomatologice dotate cu aparatură de ultimă generație:
- 5 unituri de stomatologie de ultima generatie si doua sali de sterilizare;
- Detine propriul laborator de tehnică dentară, acreditat de austriecii de la Amann Girbah, lideri europeni in produse de tehnica dentara. Toate coroanele sunt facute dupa o tehnica computerizata CAD -CAM, unic in judetul Arges.Tehnica CAD-CAM ofera o fiabilitate deosebita si o estetica remarcabila, datorita materialului din zirconiu pe care il folosim.
- Stomatologie sub microscop;
- Folosirea numai de implanturi de ultima generatie Kontact, de la Biotech, lideri de peste 20 de ani pe piata franceza;
- Tratamente sub anestezie generala. Daca pana acum aceasta procedura era doar un vis in judetul nostru, clinica MTC, pune si aceste servicii la dispozitia pacientului.
Sala noastra de chirurgie este dotata cu cel mai performant aparat de anestezie generala.
- Clinica MTC are in dotare aparatura de radiologie Morita care are un nivel de expunere la radiatii echivalent cu 4 ore de expunere la soare.

Premii obtinute:
2011: Premiul pentru Inovare – intreprinderi mici si mijlocii pentru „ Un concept nou in Europa in domeniul turismului dentar” obtinut in cadrul Galei jubilare organizate de catre Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania – CCIFER - una dintre cele mai reprezentative si credibile asociatii ale investitorilor straini din Romania.
2010: Consiliul National al Inteprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a intocmit clasamentul pe 2010 al firmelor din Romania pe baza datelor obtinute de la Registrul Comertului si Ministerul Finantelor Publice privind rezultatele financiare ale firmelor,declarate in bilatul incheiat in decembrie 2010, Medical Tours Company a obtinut:
- Locul 1 in clasamentul regional pe domeniul „Activitati de asistenta sanitara stomatologica” – in functie de cifra de afaceri;
- Locul 1 in clasamentul regional pe domeniul „Activitati de asistenta sanitara stomatologica” – in functie de profitul brut;
- Locul 3 pe domeniul „Activitati de asistenta sanitara stomatologica” – in functie de cifra de afaceri;
- Locul 24 pe judet in functie de profitul brut “ Intreprinderi nou infiintate”

Premiul ORC
Performante obtinute datorita unei echipe tinere si devotate calitatii si profesionalismului, spiritului de inovatie si a managementului de calitate.

MEDICAL TOURS COMPANY

ARGES

Pitesti

Adresa: Strada Smeurei, nr 58, etaj 4-5

Tel: 0730030400

E-mail:

Web: www.medicaltours.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!