Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDICAL SCARLAT

MEDICAL SCARLAT
Schimbam viata impreuna

Prezentare MEDICAL SCARLAT

Vezi toata descrierea

SC. CABINET MEDICAL DR. SCARLAT STEFAN SRL, cu sediul in Str. Chimistilor nr. 73 Oras Victoria jud Brasov, inregistrat la Registrul Comertului , este o firma cu capital privat, integral romanesc. Firma a fost infiintata in septembrie 1994, si are in prezent un numar de 8 angajati.

Obiectul activitatii firmei noastre este efectuarea diferitelor teste biologice specifice activitatii medicale. SC. CABINET MEDICAL DR. SCARLAT STEFAN SRL, incearca sa satisfaca cerintele tuturor pacientilor nostrii si in acelasi timp sa mentina un standard inalt al calitatii servicilor noastre.

Firma are un numar de 8 angajati dintre care: 2 medici 1biolog 4asistenti medicali Precizam ca toti angajatii vorbesc cel putin o limba de circulatie internationala. Din respect pentru pacientii nostrii si din dorinta respectarii celor mai inalte standarde, aparatele noastre sunt controlate zilnic si se supun controalelor internationale de calitate.

CABINET MEDICAL SCARLAT se distinge prin:

  • Rezultate rapide si sigure,
  • Servicii de calitate,
  • Cadre de specialitate,
  • Aparatura de ultima generatie.

Deoarece sanatatea este lucrul cel mai de pret, oferim pacientilor nostrii solutii personalizate, lucrand cu acestia pentru a readuce sanatatea in trupurile lor intr-un timp cat mai scurt cu putinta.

Cabinetul nostru medical, isi doreşte ca prin activitatea sa sa contribuie la evolutia serviciilor medicale de laborator dand valoare actului medical.

CABINETUL MEDICAL SCARLAT, nu ofera doar solutii pentru insanatosirea grabnica si curmarea suferintei, ci ajuta la prevenirea unor eventuale complicatii, facand ca acestea sa intarzie cat mai mult.

Credem in echipa noastra ca fiind cea mai importanta pentru activitatea noastra.

MEDICAL SCARLAT

BRASOV

Fagaras

Adresa: Str.T.Vladimirescu,nr.9,parter

Tel: 0268218186

Fax: 0268 / 218 186

E-mail:

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!