Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

LC dental

LC dental

Prezentare LC dental

Vezi toata descrierea

Clinica LC dental ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde, realizate de o echipa tanara si dinamica, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, si nu in ultimul rand, la un pret corect.

Avand medicina dentara ca pasiune, beneficiind de echipamente si materiale de ultima ora, si motivati fiind de dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, tratam fiecare caz asa cum am vrea si noi sa fim tratati, cu atentie, exigenta si profesionalism.

Activand intr-un domeniu in continua evolutie si miscare, cursurile si congresele la care participam vorbesc despre dorinta noastra de continua perfectionare.

Progresul tehnologic cunoscut de medicina dentara permite astazi practicarea unei stomatologii moderne, dominata de tehnici noi, inovatoare, cu multiple posibilitati de tratament lipsite de durere, menite sa va inlature teama, sa faca vizita la dentist o experienta placuta, si sa va readuca zambetul pe fata.

Siguranta si confortul pacientilor nostri sunt reguli de aur ale clinicii noastre, astfel incat acordam o atentie deosebita protocolului de dezinfectie si sterilizare al aparaturii si instrumentarului.

Din dorinta ca fiecare sa poata beneficia de tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, oferim solutii financiare adaptate posibilitatilor fiecarui pacient.

 

LC dental

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str Viorele nr 51, bl 37, parter

Tel: 0723139184

E-mail:

Web: www.lcdental.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-13:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!