Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

LaurusMedical Pitesti

LaurusMedical Pitesti
Sanatate

Prezentare LaurusMedical Pitesti

Vezi toata descrierea

 Reteaua de clinici LaurusMedical a carei profesionalism s-a constatat in tratamentul hemoroizilor si a fisurilor anale se extinde, pentru a veni in sprijinul pacientilor cu afectiuni dermatologicevarice, ulcere varicoase si afectiuni reumatismale. Echipa construita in 12 ani de activitate, formata din medici cu o bogata experienta in domeniu, evalueaza starea dumneavoastra de sanatate, oferindu-va cele mai bune solutii medicale existente, astfel incat pacientii au increderea de a-si pune sanatatea in mainile noastre.

Tehnicile abordate reprezinta o alternativa viabila, moderna, nedureroasa si eficienta la metodele operatorii clasice, fiind apreciate si aplicate in marile clinici din lume. Metodele neoperatorii, folosite in clinicile LaurusMedical, se desfasoara fara internarea pacientului, acesta putandu-si desfasura activitatile zilnice fara necesitatea unui concediu medical sau a repaosului la pat.

Noi avem motivatia de a va oferi urmatoarele servicii medicale personalizate:

  • diagnosticul si tratamentul complex al hemoroizilor, fistulelor si fisurilor analetromboza hemoroidala externaexcizia de polipi anali, etc.;

  • diagnosticul si tratamentul complet al varicelor si ulcerului varicos al membrelor inferioare (scleroterapie, radiofrecventapansamente hidroactive);

  • diagnosticul si tratamentul tumorilor cutanate (dermatoscopie digitalaexcizii chirurgicalecrioterape sau radiofrecventa);

  • tratamentul complex al acneei, petelor pigmentare si vasculare, negiloralunitelor, psoriasisrozacee, urticariedermatita atopicakeratoza seboreicadermatita de contact si tratamente dermatocosmetice profesionale;

  • diagnosticul si tratamentul complet al tuturor tipurilor de boli cu transmitere sexualasifilis, gonoreeuretrite croniceherpes genitalcandidozavegetatii veneriene,granulom inghinalmolluscum contagiosumpediculozascabie;

  • tratamentul modern si eficient prin metoda MBST unica in Romania pentru suferintele articulareosoase si ale ligamentelorosteoporoza, artroza, tratamentul fracturilor determinate de osteoporozauzura discurilor intervertebralesuferinte ale ligamentelor si ale tendoanelordureri de spate croniceafectiuni ale menisculuisuferinte post traumatice (dupa accidentari).

Specializarea medicilor nostri in vederea practicarii actului medical este mereu imbunatatita prin numeroase cursuri de perfectionare profesionala desfasurate atat in tara dar si in strainatate (Franta, Italia, S.U.A., Austria, Germania, Elvetia, Canada, Marea Britanie, Spania, Rusia).

 

 

LaurusMedical este un lant de clinici medicale conceput pentru succes in peisajul actual al asistentei medicale private din Europa. Institutia noastra are o reputatie excelenta atat regional cat si national pentru o ingrijire clinica de buna calitate si rezultate pe masura. Toate acestea au venit in timp ca rezultat al profesionalismului medicilor nostri curanti, care servesc cu distinctie comunitatea de peste 10 ani. In toata aceasta perioada s-au alaturat echipei o pleiada de medici chirurgigastroenterologidermatologi sireumatologi de succes din toata tara, care lucreaza dupa un standard unic, dovedit a fi eficient si castigator dupa atata timp de lupta cu boala, si rezultat al experientei pe zeci de mii de pacienti tratati.

Suntem decisi sa ne mentinem pozitia de lider pe piata romaneasca in domeniul proctologieiflebologiei si dermatologiei prin mentinerea calitatii actului medical, prin recrutarea continua a unor medici cu expertiza, recunoscuti la nivel national, precum si prin investitii care sa asigure progresul si calitatea ingrijirii medicale.

Specialitatile noastre: afectiunile anale si perianaleboala varicoasaafectiunile dermatologice si reumatologice, beneficiaza de metode moderne de tratament, recunoscute ca fiind de top la nivel national si international. Multe dintre ele au fost practicate pentru prima oara in Romania, in cadrul clinicilor noastre, cum ar fi scleroterapia ghidata ultrasonografic, pentru boala varicoasa, sau MBST pentru tratamentul durerilor articulare, unde detinem exclusivitatea in tara noastra. (Am acumulat deja o experienta de cateva mii de cazuri intr-un timp scurt 1-2 ani de la lansarea in premiera pe piata din Romania.)

Medicii nostri participa in fiecare an la cele mai prestigioase congrese internationale in domeniu, unde se pun la punct cu ultimele cercetari si protocoale terapeutice existente la nivel mondial. Se mai adauga aici si experienta interna, acumulata ca rezultat al miilor de pacienti tratati lunar in toate cele 11 filiale din tara ale LaurusMedical: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Galati, Braila, Focsani, Bacau, Suceava, Cluj, Deva, Arad.

Pe langa faptul ca avem un sistem centralizat de monitorizare a pacientilor tratati, cu urmarirea in timp a rezultatelor si raportarea in timp real la ceea ce prezinta literatura stiintifica de specialitate la nivel mondial, medicii nostri comunica intre ei, precum si cu medicul coordonator referitor la experienta personala acumulata, care devine in acest fel o experienta colectiva utila, concretizata in ghiduri terapeutice unice in cadrul retelei LaurusMedical. Cu alte cuvinte, un pacient este tratat identic, dupa aceleasi standarde si in aceleasi conditii si la Bucuresti, si la Cluj sau la Suceava. Noi, la LaurusMedical, avem o singura grija: cum putem asigura pacientilor nostri cele mai bune rezultate dupa tratament, mentinandu-ne in acelasi timp pe directia inovatiei si progresului continuu.

 

Misiunea noastra este de a furniza proceduri medicale unice prin intermediul tehnologiei de ultima ora. Oferim pacientilor nostri tratamente la costuri cat mai mici,  utilizand cat mai eficient timpul lor pretios si mentinand cel mai inalt nivel de calitate. Scopul nostru profesional este de a ajuta pacientii sa atinga potentialul lor maxim de sanatate in modul cel mai eficient posibil.

 

LaurusMedical Pitesti

ARGES

Pitesti

Adresa: Aleea Spitalului nr. 20

Tel: 0248220888

E-mail:

Web: http://www.laurusmedical.ro/pitesti/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-12:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!