Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Infant Kineto Clinic

Infant Kineto Clinic
Infant Kineto Clinic! pentru copilării fără griji!

Prezentare Infant Kineto Clinic

Vezi toata descrierea

Infant Kineto Clinic!
pentru copilării fără griji!

Când am pornit proiectul clinicii noastre de suflet, nu am făcut-o în calitate de oameni de afaceri, ci de părinți. Am vrut să ne ajutăm, înainte de toate, copiii. Am înțeles importanța kinetoterapiei, a masajului, a logopediei, a psihologiei, a exercițiilor fizice în dezvoltarea lor armonioasă. Copiii noștri au fost primii noștri pacienți – cei mai exigenți, dar, aveam să ne convingem, și cei mai mulțumiți. I-am privit crescând frumos odată cu Infant Kineto Clinic, locul pe care îl numim a doua casă.

N-am vrut să auzim de compromisuri: am căutat cei mai buni specialiști kinetoterapeuți, cei mai dedicați logopezi, cei mai experimentați psihologi în lucrul cu cei mici. Le-am pus la dispoziție cele mai simpatice cabinete în sediile noastre din strada Daniel Barcianu 22 și Vulturilor 93A (ambele în zona bulevardului Decebal din capitală). Am insistat să avem aparatură de ultimă generație pentru ședințele de exerciții fizice, și nu orice aparatură, ci una special concepută pentru copii – veți găsi la noi benzi de alergat în miniatură sau biciclete medicinale speciale pentru micii pacienți.

Iubim ceea ce facem și îndrăgim din cale afară pacienții care ne trec pragul. Am înțeles perfect că au nevoie de o grijă specială, de o atenție deosebită și ne străduim să împlinim zi de zi visul cu care am pornit la drum – acela de a deveni o amintire frumoasă a copilăriei pentru fiecare băiat sau fetiță care ajunge la Infant Kineto Clinic!

Infant Kineto Clinic

BUCURESTI

Sectorul 3

Adresa: Strada Profesor Daniel Barcianu nr. 22, București 030853

Tel: 0728433533

E-mail:

Web: http://www.infantkinetoclinic.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-15:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!