Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Implant de Par HDC

Implant de Par HDC
Excelenta rezultatelor ne fac sa fim cei mai buni

Prezentare Implant de Par HDC

Vezi toata descrierea

HDC- Clinica de Implant de Par este un centru international specializat in ambele tehnici de implant de par, atat tehnica FUE cat si STRIPMisiunea noastra este sa imbunatatim mereu, la standarde ridicate, rezultatele in restaurarea permanenta a parului tuturor pacientilor nostri. HDC se implica sa trateze individual fiecare pacient luand in considerare nevoile si asteptarile acestora.

De ce sa alegi HDC?

 Credem că HDC-Clinica de Implant de Par, a atins acest statut de lider în industria de implant de par din următoarele motive:
-  Rezultatele noastre de transplant de parsunt cele mai bune din acest sector. Prezentam 68 de rezultate de implant de par, fotografii comparabile, clare şi cu rezoluţie bună. Rezultatele sunt recente şi actualizate constant şi întotdeauna prezinta de aproape linia parului pentru toţi pacienţii.

HDC a fost prima Clinica de Implant de par din Europa care a oferit cu success tehnica de implant de par FUE inca din 2003. De atunci, tehnica FUE a fost imbunatatita ajungand azi la statut de arta.
-  Clinica de Transplant de Par – HDC nu doar isi perfectioneaza tehnica FUE ci dispune si de propriile sale programe de dezvoltare si cercetare in dezvoltarea de noi tehnici. Noua Trigrowthic Closure a fost dezvoltata in cadrul acestui program si oferita de HDC inca din 2005. De atunci, aceasta cusatura a fost oferita tuturor pacientilor nostri si este singura din lume in Non-visible Scarring Technique.
- Va oferim cele mai recente tehnici, cum ar fi "Extractia Foliculului Unitar " (FUE), Body Hair FUE "(BHFUE), şi STRIP, cu cusatura Trigrowthic Closure, aceasta fiind standard.
- Suntem una dintre putinele clinici de transplant de par din Europa care oferă Mega Sesiuni 3500 - 5000 grefe si combinatie intre cele doua tehnici de implant de par. Ajungem sa recoltam pana la 6500 de grefe intr-o singura interventie de transplant de par în cazul în care zona donatoare permite, conferind astfel o acoperire completă şi evitarea mai multor sesiuni.
-  Echipa noastra de transplant de parlucreaza full-time si este formata din 2 chirurgi certificati si 5 dintre cei mai specilizati tehnicieni, efectuand peste 250 de interventii de transplant de par pe an. Pacientii nostri care doresc sa faca un transplant de par, vin de peste tot din lume, cei mai multi din Anglia, Spania, Italia, Romania, Israel, Dubai, Qatar, Grecia etc.
-  Sfatuim peste 2000 de pacienti pe an in legatura cu problemele caderii parului, recuperarea parului, operatia de transplant de par, tratament sau alte conditii . Acest lucru ne oferă o perspectivă unică asupra dimensiunilor sociale, profesionale și personale ale chirurgiei de implant de par si nevoile pacientului.
-  Preturile noastre sunt transparente si competitive. Fara preturi ascunse. Ceea ce vedeti este ceea ce primiti.
- Echipa medicala participa la majoritatea reuniunilor medicale internationale despre implantul de par, cum ar fi International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) si European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS). Rezultatele noastre de implant de par, sunt prezentate ca studii de caz in multe forum-uri internationale independente, cum ar fi: HairSite, HairLoss, HairLossExperience si multe altele.
Clinica de Transplant de Par - HDC este o clinica speciala de transplantul de par, echipata cu instrumente de ultima tehnologie şi conceputa in asa fel pentru a oferi confort si siguranta.
-  Fiind situati in Uniunuea Europeana suntem guvernati de legea Europeana si urmam toate regulile si regulamentele europene.
-  Ne-am angajat pentru a trata fiecare pacient în parte, luând în considerare necesităţile şi aspiraţiile lor.
- Cipru este o locatie turistica excelenta, ceea ce îl face atractiv pentru a combina un implant de par cu un concediu.

Implant de Par HDC

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str.Protagora 6, Agios Antonios,1024, Nicosia, Cipru

E-mail:

Web: www.hairtransplants-hdc.com

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!