Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

IDentity

iDentity

Prezentare IDentity

Vezi toata descrierea

Clinica iDentity – fosta Clinica Stomalogica Multident, infiintata in 2007 si recent rebranduita in acest an – este situata in zona de birouri din nordul capitalei, pe Soseaua Bucuresti -Ploiesti nr. 17.
Intr-o atmosfera plina de eleganta si confort, specialistii nostri, ajutati de tehnologie de ultima ora, ofera pacientilor cele mai bune tratamente stomatologice integrate, adaptate nevoilor acestora, pentru a le reda un zambet perfect.
Avem grija de sanatatea dumneavoastra atat prin tratamentele pe care le oferim, cat si prin masurile stricte de igiena si sterilizare. Folosim materiale si instrumente ultramoderne, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.
Clinica iDentity dispune de un cabinet special, cu un ambient placut destinat copiilor. Aici copii sunt asteptati de Zana Maseluta si alaiul ei de dintisori. Cabinetul este dotat la standarde europene: unitul dentar este achizitionat din Germania si accesoriile, din Elvetia.
Copii vin aici cu placere pentru ca se bucura de toata atentia personalului medical, iar tratamentele dentare se fac fara nici cea mai mica durere fizica.
Alte doua cabinete individuale, si ele utilate cu aparatura si instrumentar la cele mai inalte standarde, sunt destinate adultilor. In plus, clinica are si un laborator de radiologie, evitandu-se astfel deplasarile neplacute in afara clinicii.

Serviciile oferite in cadrul Clinicii iDentity:

Cosmetica dentara
Odontoterapie
Endodontie
Protetica
Implantologie
Chirurigie dento-alveolara
Parodontologie
Patologie orala
Ortodontie-pedodontie
Radiologie dentara

IDentity

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.17, Cladirea Iridex, Cartier Baneasa, Sector 1

Tel: 0728000011

E-mail:

Web: identityclinic.ro

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
9:00-15:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!