Firme medicale

Gentle Care Romania

Gentle Care Romania
Echipa Gentle Care este alaturi de tine!

Prezentare Gentle Care Romania

Vezi toata descrierea

Prin linia diversificata de produse GentleCare.ro este capabil sa raspunda nevoilor variate ale femeilor de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie.
GentleCare.ro este magazinul in care doamnele si domnisoarele gasesc produse ce pot defini notiunile de calitate si confort pentru a putea relua o viata normala.
GentleCare.ro vrea sa reintregeasca nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.
Protezele de san, accesoriile acestora, lenjeria speciala, atat cea de zi cu zi, cat si costumele de baie sunt realizate de cei mai buni specialisti in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse.
Nu ezitati sa contactati Gentlecare.ro la numarul de telefon 0372681010 sau prin email [email protected]. Operatorii Gentlecare.ro sunt disponibili de luni pana vineri intre orele 09.00 – 21.00. 
Cu empatie si dorinta de a dezvolta legaturi pe termen lung, GentleCare.ro aspira sa castige loialitatea clientelor sale.

De asemenea, Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, a lansat www.Desprecancerdesan.ro pentru a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi.
Dar misiunea noastra unica si specifica se concentreaza pe furnizarea de informatii exacte catre supravietuitoarele cancerului de san cu privire la orice, de la optiuni post-chirurgicale si produse, la informatii cu privire la probleme de intimitate.
Site-ul este astfel structurat incat vizitatorii gasesc informatii referitoare la comunicarea cu cei mici intr-o astfel de situatie, la relatia cu partenerul de viata, relatia cu personalul medical, la acceptarea propriului trup dupa o mastectomie sau revenirea la activitatile obisnuite.
Materialele de pe acest site nu inlocuiesc in niciun fel recomandarile medicale specifice fiecarui caz in parte.
Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu de catre personalul medical. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina.
Desprecancerdesan.ro este singurul site din Romania care abordeaza aceasta maladie din prisma gandurilor tuturor celor afectati si mai ales in termeni pe intelesul tuturor.

Gentle Care Romania

BRASOV

Brasov

Adresa: Sirul Livezii 16

Tel: 0372681010

Fax: 0268416110

E-mail:

Web: www.gentlecare.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!